Рецепт пишного омлету без соди, щоб не осідав: можна готувати в духовці і на сковорідці. 5 кроків

Сніданок – це той самий випадок, коли можна експериментувати як тільки вам хочеться, проте важливо не забувати, що перший прийом їжі дня має бути корисним та легким.

Приготувати смачний сніданок – це дуже важливо, адже саме сніданок стає першою їжею дня. Від нього багато що залежить. Важливо, аби сніданок був і смачним, і корисним, і поживним, і ситним. Багато є різних варіацій, а ми на цей раз пропонуємо вам приготувати легкий та ніжний омлет.

Що потрібно для приготування ніжного та пухкого омлету?

Дев’яносто мілілітрів молока

Три курячі яйця

Сіль – за смаком

Рослинна олія – одна столова ложка

Як приготувати ніжний та пухкий омлет?

Яйця розбивайте акуратно: важливо, щоб шкарлупа поділилася на половинки
Яйця розбивайте акуратно: важливо, щоб шкарлупа поділилася на половинки

Перший крок

Спершу потрібно акуратно вбити курячі яйця в миску. Посудину обирайте глибоку та зручну. Збиваємо яйця за допомогою виделки. Важливо, аби все добре між собою змішалося.

Другий крок

Вливаємо до наших яєць молоко. Можете виміряти кількість шкарлупою яєць. Три яйця – три половинки шкарлупи. У три половинки – налийте молоко, а потім його перелийте до миски.

Третій крок

Додаємо сіль до нашої суміші. Окрім неї, можете всипати всього, чого бажаєте: від спецій до якихось додаткових інгредієнтів (овочі, м’ясо, сир тощо)

Четвертий крок

Виливаємо на сковорідку олію. Ставимо пательню на вогонь, розігріваємо.

П’ятий крок

Вам потрібно вилити в сковороду нашу суміш. Усе це будемо смажити на маленькому вогні, аби наша страва не пригоріла (омлет має таку властивість). Готуємо все це впродовж восьми-десяти хвилин.

Щоб омлет добре присмажився зверху і був пишним, потрібно накрити його кришкою і після зняття з вогню залишити накритим ще хвилин на 5. Подавати омлет гарячим.

spot_img

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.