Кабачки не будете ні тушкувати, ні смажити: літній рецепт неймовірної м’ясної запіканки з кабачками

Щоб приготувати смачні кабачки не обов'язково використовувати перевірені роками і поколіннями рецепти. Існує безліч технології приготування даного овочу.

Все, що виростає на грядках у літньо-осінній сезон, у запеченому вигляді складає безліч страв, що виступають, як самостійне частування, або є гарніром до м’яса, курки, риби. Рецепти овочів, запечених у духовці, таких як картопля, баклажани та кабачки, капуста броколі та помідори, перець та морква, загорнуті у фольгу або укладені в рукав для запікання, разом з ароматними травами та спеціями, посипані тертим сиром, неймовірно смачні у будь-який час року.

Запіканка з кабачків – це бюджетна та дуже смачна страва, яку можна подати на вечерю влітку. Вона підійде підійде дорослим і дітям для вечері та сніданку. Приготувати запіканку можна в пароварці, а також в духовці. Вона виходить смачна і на пару, і в духовці соковита. Кабачок беріть невеликий, щоб, коли ви заллєте його, суміш його повністю прикрила. А тепер як приготувати запіканку з кабачків. Головне – підійти до цього завдання з усією любовʼю та бажанням догодити рідним і домашнім.

Примітно, що за бажанням ви можете додавати свої інгредієнти у страву, щоб зробити її набагато пікантнішою та цікавішою.Примітно, що за бажанням ви можете додавати свої інгредієнти у страву, щоб зробити її набагато пікантнішою та цікавішою.

Інгредієнти

  • Кабачок — 1 штука
  • Відварене куряче філе – 1 штука
  • Курячі яйця — 2 штуки
  • Молоко — 6 столових ложок
  • Сметана — 2 столових ложки
  • Твердий сир — 50 грамів
  • Зелень — за смаком
  • Сіль — за смаком
    2 яйця;

Рецепт запіканки з кабачків

Кабачок натерти на великій тертці та дати постояти, щоб він пустив сік.

У ємність помістити фарш, рис, віджатий від рідини кабачок, яйця, дрібно порізані цибулю і часник, додати подрібнену зелень. Масу посолити, поперчити та ретельно перемішати.

Рецепт запіканки з цвітною капустою під сирною скоринкою
Рецепт запіканки з кабачками під сирною скоринкою

Форму для випікання змастити олією і викласти в неї підготовлену масу для запікання, зі сметани зробити смачну заливку, розрівняти запіканку і відправити в розігріту духовку на 200 градусів приблизно на 30-40 хвилин.

Готуємо запіканку з цвітної капусти під сирною скоринкою
Готуємо запіканку з кабачків під сирною скоринкою

За 15 хвилин до закінчення запікання, посипати тертим на велику тертку сиром, щоб утворилася рум’яна скоринка.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.