Рулетики з баклажанів з горіхами по-грузинськи: рецепт найпростішої та найсмачнішої закуски для всієї сімʼї

Неймовірні рулетики з баклажанів — ледь не найулюбленіша страва багатьох у літній сезон. Вони легко готуються, дуже ситні і, звісно, прикрашають святковий стіл.

Різноманітні овочі допомагають господиням годувати своїх близьких смачними і корисними стравами. Особливою любов’ю у багатьох користуються овочеві страви. Особливо ті, до складу яких входять баклажани, наприклад, рецепти закусок з бакалажанів. Ці “синенькі”, обсмажені в олії, фаршировані різними начинками, запечені з цибулею під сметанним соусом, стануть чудовим доповненням основних страв будь-якого обіду. Заготовлені про запас у вигляді смачної ікри або зимового салату баклажани ніколи не залишаються поза увагою, варто лише відкрити баночку і подати на стіл.

Дивовижні страви виходять із смажених баклажанів. З них можна створити прості та смачні частування у будь-який день: легкі закуски до святкового столу та повноцінні другі страви для сімейного обіду. Рецепти рулетиків із тонко нарізаних баклажанів – безпрограшний варіант, щоб не тільки смачно нагодувати, а й здивувати вишуканим виглядом страви.

Різні начинки, які можна помістити в такі рулетики, дають простір фантазії господині. Фарш, овочі, гриби, горіхи, сир або сир відмінно поєднуються з корисними синенькими.

Інгредієнти

  • Сир фета – 1 упаковка
  • Баклажани – 1-2 штуки
  • Грецькі горіхи – 30 грамів
  • Йогурт грецький – 1-2 столових ложки
  • Перець чорний мелений – на смак
  • Перець кайєнський – на смак
  • Базилік сушений – на смак
  • Олія оливкова – на смак
  • Орегано – на смак
  • Сіль – на смак

Як приготувати смачну закуску з баклажанів

Баклажан вимити та нарізати вздовж у вигляді тонких смужок. Посолити, покласти в миску, залишити на півгодини, щоб пішла гіркота.

Рецепт рулетиків з баклажанів з сиром та горіхами

Баклажан вимити і висушити, збризкати оливковою олією і обсмажити на грилі. Для начинки змішати сир фета, рубані горіхи, йогурт, спеції на смак.

Рецепт рулетиків з баклажанів з сиром та горіхами

Паста повинна вийти густою. Смужки баклажана остудити, змастити начинкою, згорнути і закріпити.

Страву поставити в холодильник та тримати її в там до безпосереднього застілля. За бажанням посипати сиром, горіхами, зеленню або прикрасити соусом.

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.