Їх потрібно подавати цілими тазиками, інакше не вистачить: рецепт пиріжків з лавашу з яйцем та цибулею

Часто нам хочеться поласувати смачними пиріжками, але возитися з тістом – зовсім не приваблива затія. Однак, завжди можна знайти компроміс, і полягає він у лаваші.

Пиріжки – одна з ситних страв, яку можна смажити і запікати на сковорідці з додаванням олії. Для приготування пиріжків можна використовувати різноманітні начинки: картопля, рис із вареним яйцем, капусту, м’ясо, гриби, варення, повидло, джем. Найпоширенішими вважаються пиріжки з дріжджового тіста, які готують багато господинь на своїх кухнях.

Можна готувати пиріжки також із прісного та листкового тіста. Листкові пиріжки, як правило, господарки купують у супермаркетах у вигляді напівфабрикатів, хоча їх цілком можна приготувати власноруч. Крім української кухні, вони присутні і в багатьох інших національних кухнях – французькій (там їх називають риссоле), казахській (пянсне), татарській (чебурек), башкирській (біляш).

Багатьом господиням знайома така ситуація, коли необхідно якнайшвидше нагодувати улюблених домочадців або встигнути до приходу гостей підготувати стіл з різними смаколиками. У цьому випадку можна скористатися рецептами, що дозволяють замісити тісто, що називається, нашвидкуруч, і сформувати невеликі пиріжки з такою начинкою, яка не вимагає попередньої підготовки (наприклад, будь-яке варення або навіть консерви). Смажені в олії, такі швидкі пиріжки вийдуть неймовірно смачними, а ваші гості та рідні будуть у захваті від вашого таланту.

Інгредієнти

  • Яйця – 12 шт.
  • Лаваш тонкий – 2 шт.
  • Сметана жирна – 120 мл
  • Цибуля зелена – 70 г
  • Олія рослинна
  • Спеції
  • Сіль

Як приготувати пиріжки нашвидкоруч

Відварити круто яйця, остудити в холодній воді. Зелену цибулю промити, обсушити, порубати.

Рецепт неймовірних пиріжків з лавашу та яєчної начинки

Очистити та натерти яйця. Інгредієнти поєднати, додати жирну сметану, сіль, спеції. Перемішати.

Кожен корж розрізати на 4 або 6 частин. Викласти начинку на край заготовки, згорнути рулетами.

Рецепт неймовірних пиріжків з лавашу та з яєчною начинкою

Деко змастити олією, викласти вироби. Змастити збитим яйцем, пекти в духовці до скоринки. Для приготування страви підійде тонкий вірменський лаваш.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.