Таку намазку будете їсти банку за раз: скільки не приготуй, завжди буде мало – рецепт незабутньої закуски

Спробуйте приготувати намазку із смажених баклажанів та сиру. Такий паштет можна легко приготувати вдома. Його можна приготувати до святкового столу, щоб урізноманітнити звичні страви і здивувати їх.

Намазку із баклажанів ви можете приготувати для своїх близьких і зробити з нею бутерброди. Такий паштет із смажених овочів із сиром виходить досить незвичайним, ароматним, корисним та смачним. Щоб приготувати його вам знадобляться лише бюджетні і доступні для всіх продукти, придбати які кожен може в будь-якому магазині. У такому паштеті міститься безліч вітамінів, білків та інших корисних мікроелементів.

Готується він досить просто і швидко, так що з його приготуванням не повинно виникнути ніяких труднощів навіть у кулінарів-початківців. Приготуйте такий паштет зі смажених баклажанів із сиром за нашим рецептом, адже його точно оцінять усі ваші гості, рідні та близькі.

Інгредієнти

  • Баклажан – 2 шт
  • Болгарський перець – 2 шт
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Часник – 2 зубчики
  • Сир – 180 г
  • Олія рослинна – 2 ст.
  • Сіль і перець – за смаком

Як приготувати смачну намазку

Спочатку ми готуємо інгредієнти, з якими нам доведеться працювати в процесі приготування. У болгарського перцю відрізаємо хвостики, вичищаємо від насіння і подрібнюємо його. Цибулю ріпчасту з часником чистим від лушпиння і дрібно рубаємо.

Баклажани промиваємо під проточною водою, ріжемо кільцями і розрізаємо на четвертинки.

Найкращий рецепт єврейської намазки
Найкращий рецепт намазки

Беремо сковорідку, наливаємо в неї трохи олії і ставимо розігріватися на плиту. На добре розігріту сковороду кладемо подрібнену цибулю з часником і готуємо до золотистого кольору. До обсмаженої цибулі додаємо болгарський перець і все це обсмажуємо протягом 5 хвилин. Тепер додаємо нарізані баклажани, ретельно перемішуємо і обсмажуємо до готовності на повільному вогні.

Бутербродна намазка

Обсмажені баклажани з цибулею та часником знімаємо з плити, після чого перекладаємо в окрему глибоку ємність. Солимо, перчимо їх до смаку і ретельно перемішуємо. За допомогою занурювального блендера ми подрібнюємо обсмажені овочі, після чого додаємо до маси сир, що вийшла, і також подрібнюємо його блендером. Ретельно перемішуємо, пробуємо за смаком і по необхідності додаємо ще солі з перцем.

Бутербродна намазка рецепт
Бутербродна намазка рецепт

Паштет зі смажених баклажанів з сиром готовий, перекладаємо його у зручну для вас ємність. Намазуємо його на батон, хліб та подаємо до столу.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?