Новорічний салат “Крабова шуба”, після якого ви назавжди відмовитесь від класичного меню: швидше і смачніше

Салати з крабовими паличками досі користуються неймовірною популярністю, адже прості у приготуванні, мають дуже насичений смак і при цьому відносно бюджетні.

Звичайно смак будь-якого салату, у якому використовуються у великій кількості крабові палички залежить від певних факторів. Найперше, що важливо приймати до уваги – це якість продукту, адже без неї отримати хорошу страву нереально.

Може вийти так, що доведеться витратитися на упаковку хороших крабових паличок набагато сильніше, адже на виході ми маємо отримати ароматний та хороший салат. Однак, це далеко не все, адже крабові палички все ж таки рибний продукт, а отже є певні рекомендації до поєднання їх з іншими інгредієнтами. Зокрема найкращі вони смакують з вареними яйцями, сиром, майонезом, зеленню, а також рисом. Звідси і пішов рецепт культового крабового салату, який насправді у кожної господині абсолютно унікальний та автентичний.

Часник також додає пікантності даній страві і робить її набагато ароматнішою, а у довершення додається велика кількість чорного меленого перцю, щоб зробити смак незабутнім.

Безумовно, такі салати краще подавати в охолодженому вигляді, адже теплі вони втрачають усю свою вишуканість та апетитність.

Також необхідно взяти до уваги зовнішній вигляд салату. Найчастіше досвідчені господині для цього використовують кулінарне кільце, в якому дуже зручно формувати подібні страви. Однак, можна проявити креативність та подати у будь-якому вигляді.

Також не забувайте про те, що вживання святкового меню має бути контрольованим, адже здоров’я — важливіше.

Інгредієнти

  • крабові палички – 250 г
  • варені яйця – 3 шт.
  • кукурудза – 200 г
  • плавлений сир – 2 шт.
  • зелена цибуля – пучок
  • майонез – 70 г

Як приготувати смачний салат з крабовими паличками

Рецепт салату шуба
Рецепт приготування неймовірного салату з крабовими паличками

Зваріть яйця. Натріть на тертці, окремо натріть крабові палички та сир.

Рецепт приготування неймовірного салату з крабовими паличками

Цибулю вимийте та наріжте.
Сформуйте страву. Для цього необхідно працювати шарами. Спочатку викладіть крабові палички, потім майонез сіткою, яйця, знову майонез, плавлений сир, майонез, кукурудза і зверху посипте цибулею. Поставте салат у холодильник.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.