Смачніше за “Олів’є”. Нова святкова класика: неймовірний салат “Івано-Франківський” на Новий рік

Новинки у святковому меню завжди тішать око та смакові рецептори, а тому варто ознайомитися з ними та спробувати приготувати для своїх любих гостей.

Ми всі звикли до звичайного меню на свята і саме його очікуємо, коли йдемо в гості. Одні салати даються нам легко у приготуванні, з іншими ми експериментуємо і більше ніколи не повторюємо їх.

Звичайно, хочеться створити те що бюджетне, але при цьому дуже смачне і корисне. Дуже важливо приготувати такі страви, які будуть добре зберігатися впродовж декількох днів, адже після свят зазвичай залишається дуже велика кількість салатів, в яку неймовірно шкода викидати.

Через це салат зі свіжих овочей насправді не користуються у таких випадках популярністю. Навпаки, господині намагаються створити щось з відварених продуктів, заправлених соусами. Пікантності цим стравам завжди надають м’ясні та рибні елементи.

Останнім часом українці все більше намагаються уникати рецептів, які використовувалися у радянському союзі. Цьому послужила велика кількість причин. Але ці страви обов’язково треба замінити чимось на менш смачним. Ми пропонуємо ознайомитися з новим рецептом салату Івано-Франківський, який сподобається вам не менше, ніж Олів’є чи крабовий.

Інгредієнти

  • Морква – 700 г
    Яйця – 4-5 шт.
  • Горошок консервований – 1 банка
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль перець

Як приготувати смачний салат на свято

Для початку відваріть яйця, почистіть їх та натріть на великій тертушці. Моркву також необхідно відварити та натерти.

Рецепт святкового салату Луїза
Рецепт святкового салату

Додайте порізану цибулю та консервований горошок. Потім заправте жирним майонезом і ретельно перемішайте салат.

Для приготування домашнього майонезу необхідно розмішати гірчицю, соняшникову олію, яйця, а також сіль та розбити їх у блендері.

Як приготувати смачний салат з крабовими паличками
Як приготувати смачний салат 

Втім, для заправки цього салату також підійде, наприклад, грецький йогурт. Перед подачею поставте у холодильник. Через декілька годин ставте на стіл, прикрасивши страву зеленню, сухофруктами, горіхами або сиром.

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.