Оригінальна страва за лічені хвилини: готуємо салат з яєчним млинцем. Заправили все майонезом і смакуємо

Пропонуємо розглянути варіант ще однієї незвичайної страви до святкового столу. Приготуйте, а потім спробуйте на смак достатньо оригінальний салат з яєчним млинцем.

Кожне святкування чи посиденьки з рідними важко уявити без простої, смачної та швидкої в приготуванні закуси – салату. В залежності від своїх смакових побажань, додавайте до страви улюблені продукти та заправку. Хтось обожнює м’ясо чи ковбасу у поєднанні з овочами, хтось обожнює лише морепродукти, а деякі зовсім не вибагливі та експериментують з різними пригощаннями.

Унікальність страви полягає у тому, що млинці зазвичай асоціюються з солодкими начинками, а в цьому рецепті ми поєднуємо їх в салаті. Додавання свіжих овочів, зелені, ковбаси та соусу зроблять його насиченішим та загалом, з яєчним млинцем, дуже цікавим.

Салат з яєчним млинцем

Інгредієнти

  • Яйця – 3 шт.
  • Ковбаса – 200 г
  • Огірки – 2 шт.
  • Кукурудза консервована – 4-5 ст. л.
  • Сухарики
  • Кріп
  • Майонез
  • Сіль, перець – на смак

Приготування

Для початку робимо яєчний млинець. Яйця збийте до однорідної суміші та поставте смажитися в розігріту сковороду з олією. Обсмажуйте з обох сторін.

Починаємо нарізати всі інгредієнти салату. Спочатку наріжте ковбасу, потім огірки та приготований яєчний млинець, який до цього залиште, аби він охолонув. Для краси намагайтеся нарізати всі продукти однаково, наприклад, соломкою чи кубиками.

Салат з яєчним млинцем

Потім відправте до всіх цих інгредієнтів кукурудзу, на смак дрібно нарізаний кріп та сухарики. Заправляємо страву майонезом, солимо, перчимо. Оригінальний салат з яєчним млинцем можна подавати на стіл та насолоджуватися смаком. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.