Смачний та дуже простий салат “Ніжність” стане фаворитом цієї зими: ідеальна закуска, коли гості на порозі

Думаєте, що ніякий зимовий салат не зрівняється з всім відомим та популярним Олів'є? Хочемо переконати вас в іншому, оскільки пропонуємо приготувати ще кращу, вишуканішу та не менш просту страву.

Салати достатньо легкі в приготуванні, які робляться з різних сирих, запечених, відварених чи солених продуктів. До речі, його назва залежить саме від складових. Особливої популярності в зимові свята має Олів’є, оскільки поєднання овочів з м’ясом чи ковбасою, заправивши це все майонезом, дійсно безпрограшний варіант.

Втім, не варто зупинятися тільки на одних улюблених стравах. Додавайте щось нове, цікаве, без втрати смаку та естетичного вигляду. Саме з таким салатом, якому кулінари дали назву “Ніжність”, ми вас і ознайомимо. В рецепті всі дії прості та зрозумілі, тож ви неодмінно поставите своїм гостям дуже смачну страву.

Смачний та дуже простий салат “Ніжність”

Інгредієнти

  • Куряче філе – 300-400 г
  • Ананаси консервовані – 250 г
  • Сир твердий – 100 г
  • Яйця варені – 4 шт.
  • Майонез – до смаку
  • Сіль, перець – до смаку
  • Зерна граната – для прикрашення

Приготування

Варене або копчене куряче філе нарізаємо кубиками. Теж саме робимо з ананасами.

Потім натираємо на дрібній тертці яйця або можна нарізати їх дрібно власноруч. Далі беремо сир й теж натираємо його на дрібній тертці.

Тепер, на ваш погляд, ви самі обираєте чи просто змішати разом всі інгредієнти та заправити їх майонезом, чи викласти салат шарами й прикрасити його. Якщо у вас немає бажання довго проводити час на кухні, тоді обирайте перший варіант, якщо маєте на меті здивувати гостей – скористайтеся другим.

Смачний та дуже простий салат “Ніжність”

Всі шари змащуємо майонезом. Першим викладаємо куряче філе, далі ананаси, потім натерті яйця, а наприкінці – натертий сир. Зверху декоруємо зернами граната та зеленню. Всім смачного!

Схожі статті

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.

Його куштували Пономарьов та Аксельрод: Мозгова розповіла та показала, яке м’ясо найкраще брати для шашликів

Олена Мозгова знає величезну кількість смачних рецептів та із задоволенням ділиться ними у своїх соціальних мережах. Сьогодні веганів попросимо відійти, бо ж зірка розповість, як готувати м'ясо!

Ектор Хіменес-Браво робить його самостійно: 4 найсмачніших домашніх майонези для салатів та інших страв

Вони дуже калорійні, дехто вважає їх шкідливими, але обійтися без майонезів не може майже ніхто. Навіть Ектор Хіменес-Браво! Але замість магазинних варіантів суддя "МастерШеф" обирає домашні рецепти.