Смачний бутерброд на сніданок: любителям рибки неодмінно сподобається цей рецепт – ідеальне поєднання смаків

Любителям риби неодмінно сподобається варіант такого сніданку. Спробуйте приготувати неймовірно смачний бутерброд з консервованого тунця за лічені хвилини.

Бутерброди з консервованого тунця, окрім того, що люблять робити на сніданок, ставлять ще й на будь-яке святкування, оскільки вони слугують хорошою закускою. Готувати їх в одне задоволення, адже стануть під силу навіть тим, хто проводить мало часу на кухні. Так, прикрасивши їх трохи зеленню, отримаємо страву на святковий стіл, яка зазвичай розлітається майже відразу.

Це й не дивно, адже гармонійне поєднання інгредієнтів в результаті дарує нам дуже приємний смак та аромат. Переконуємо, якщо ви хочете чогось нового на сніданок та любите рибу, то цей рецепт точно для вас. Страва готується за декілька хвилин, що є неабиякою перевагою для тих, хто хоче довше поспати. До речі, дуже часто такі бутерброди та закуска з червоної риби стають лідерами з-поміж інших, адже майже миттєво зникають з тарілок.

Смачний бутерброд на сніданок

Інгредієнти

  • Консервований тунець у власному соку – 1 банка
  • Яйце куряче – 4 шт.
  • Зелена цибуля – до смаку
  • Майонез – до смаку
  • Чіабата

Приготування

Для початку відварюємо яйця 10 хвилин, охолоджуємо, а потім нарізаємо на невеликі кубики.

Рибу розминаємо виделкою, додаємо до яєць. Далі дрібно нарізаємо зелену цибулю та кладемо трохи майонезу.

Смачний бутерброд на сніданок

Чіабату або багет смажимо на сковороді-гриль, викладаємо начинку та із задоволенням смакуємо. Прості, швидкі та дуже смачні бутерброди на сніданок чи на святковий стіл готові. Вони стануть вашими улюбленими, якщо хочете ситно та оригінально почати свій день. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.