Салат з горішками тепер мій улюблений: більше не готую Олівʼє, а тільки його. Поєднання – щось неймовірне

Пропонуємо приготувати оригінальний салат з незвичайним поєднанням. Солоні горішки, копчене куряче м'ясо та гриби в спільній взаємодії подарують новий смак, який точно має сподобатися.

Салат – страва, що готується з різних сирих, запечених, відварених чи солених продуктів. Кулінари дивують нас все новими рецептами, пропонуючи різні ідеї поєднань інгредієнтів, на будь-який смак та бюджет. Також, окрім основних складових, додають приправи та заправки. Улюбленими більшості є майонез та сметана. Втім, використовують й олію, оцет та гірчицю.

Зазвичай салати подаються як закуска або можуть бути й самостійною стравою. Їх дуже люблять робити, адже потребується лише підготувати необхідні інгредієнти, нарізати та заправити.

Майже всі знають про дуже популярний Олів’є. Тому, хочемо ознайомити, як просто зробити нічим не гірший салат з солоними горішками, копченим курячим м’ясом та грибами.

Салат з горішками

Інгредієнти

  • Куряче стегно копчене – 1 шт.
  • Печериці – 300 г
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Горішки солоні
  • Майонез – до смаку
  • Спеції – до смаку

Приготування

На сковороді з олією обсмажуємо нарізані гриби з цибулею, поки не випарується вся рідина. Для цього спочатку кладемо гриби, на смак солимо, а вже потім додаємо цибульку. Не забуваємо помішувати при обсмажуванні. Готові грибочки виймаємо та даємо охолонути.

Нарізаємо куряче стегно та болгарський перець. Сюди ж відправляємо гриби й заправляємо все майонезом.

Як приготувати смачний салат
Салат з горішками

При подачі салату на стіл посипаємо горішками або можна взяти сухарики. Так страва вийде теж смачною, не втрачаючи своїх особливостей. Всім смачного!

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.