На дієті не голодаю, бо готую цей салат з печеного буряка. Настільки смачний, що можна і гостям подати

Розповідаємо, як приготувати надзвичайно легкий, смачний та корисний салат з печеного буряка. Він швидко втамує голод, а також стане прекрасним варіантом, щоб подати на святковий стіл.

Якщо ви намагаєтеся дотримуватися дієти, менше їсти смаженого, солоного чи мучного, тоді рецепт салату з печеного буряка точно вас вразить. Втім, ви можете ним смакувати навіть тоді, коли просто захотіли спробувати щось нове, цікаве та не менш ситне.

Крім того, унікальністю салату можна вважати його апетитний вигляд. Ефектне поєднання всіх складових дозволить поставити страву й на святковий стіл. До буряка будемо додавати сир фету та руколу. Тепер уявіть, як красиво взаємодіятиме червоний, білий та зелений колір на тарілці.

Салат з печеного буряка

Поєднання печеного буряка з усіма інгредієнтами та соусом, зробить салат неперевершеним. Доведіть своїм рідним чи гостям, що корисне може бути дуже смачним, апетитним та унікальним. Не гайте часу та вже почніть готувати.

Інгредієнти

  • Буряк – 3-4 шт.
  • Сир фета – 250 г
  • Рукола
  • Волоські горіхи
  • Оливкова олія
  • Лимон

Приготування

Миємо буряк, завертаємо у харчову фольгу. Запікаємо в духовці при 200 градусах до готовності, він має бути м’яким. Після цього залишаємо, щоб охолоджувався.

Викладаємо руколу в салатницю.

Коли буряк трохи охолонув, нарізаємо кубиками. Теж саме робимо з сиром.

Викладаємо нарізаний буряк та фету поверх руколи.

На сковороді підсушуємо горіхи та відправляємо до салату.

Робимо соус. Для цього необхідно з’єднати оливкову олію, сік половинки лимона та сіль.

Салат з печеного буряка

Наприкінці поливаємо наш салат, перемішуємо та смакуємо. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.