Навіть духовку не треба включати: рецепт лінивого пирога на сніданок. Потрібна лише сковорідка та лаваш

Якщо набрид омлет і вівсянка і хочеться на сніданок чогось смачного та незвичайного – цей пиріг з лавашем з соковитою начинкою всередині, доповнить ваше повсякденне меню. Виглядає дуже ефектно!

Ніколи ще сніданок не готувався так швидко – 15 хвилин та смачний пиріг із лавашу із соковитою начинкою вже на столі. Вам навіть не доведеться вмикати духовку, знадобиться лише сковорідка. Всі інгредієнти дуже прості та доступні за ціною. Готувати можна хоч щодня – ніколи не набридає. Особливо сподобається такий сніданок для дітей.

Інгредієнти:

  • Ковбаса – 200 г
  • Помідор – 1-2 шт.
  • Сир – 200 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Лаваш – 4 шт.

Приготування:

Для початку необхідно підготувати усі інгредієнти. Лаваш вирізаємо навколо діаметром сковорідки, на якій готуватимете пиріг. Молочну ковбасу нарізаємо тонкими слайсами. Твердий сир натираємо на терці, помідори також нарізаємо на слайси.

Швидкий сніданок з лаваша за 15 хвилин
Швидкий сніданок з лаваша за 15 хвилин

Твердий сир поділяємо на три рівні частини. У миску вбиваємо три яйця. Додаємо до них 1 частину натертого сиру. Солимо і перчимо на смак. Перемішуємо.

На розігріту сковорідку наливаємо трохи олії. Ще краще покласти шматочок вершкового. Потім виливаємо половину яєчно-сирної маси. Акуратно розподіляємо її лопаткою на дно сковороди. При цьому слід зменшити вогонь до мінімуму.

Швидкий сніданок з лаваша за 15 хвилин
Швидкий сніданок з лаваша за 15 хвилин

Зверху кладемо лист лаваша. На нього викладаємо слайси помідорів. Зверху можете посипати базиліком. Трохи підсолюємо та викладаємо другу частину натертого сиру.

Швидкий сніданок з лаваша за 15 хвилин
Швидкий сніданок з лаваша за 15 хвилин

Знову накриваємо зверху лавашем, на який викладаємо ковбаску. Потім знову натертий сир та лаваш. І заливаємо другою частиною яєчно-сирної маси.

Притискаємо і зверху кладемо останній лист лаваша.

Готувати на маленькому вогні приблизно 7-8 хвилин. Потім акуратно перевертаємо і смажимо з іншого боку 7-8 хвилин.

Швидкий сніданок з лаваша за 15 хвилин
Швидкий сніданок з лаваша за 15 хвилин

Потім дістаємо пиріг зі сковорідки. Нарізаємо та подаємо до столу.

Швидкий сніданок з лаваша за 15 хвилин
Швидкий сніданок з лаваша за 15 хвилин

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?