Бульйон з новим смаком: падчерка Потапа розповіла, як готує свій фірмовий суп. Всього два простих секрети

Донька продюсера Ірини Горової Наталя поділилася секретом приготування ситного зимового супу, який готують на кухні зіркової родини. Що входить до складу фірмового бульйону?

У сім’ї продюсера та бізнеследі Ірини Горової завжди намагалися стежити за харчуванням, тож, коли її донька Наталя підросла, то теж перейняла у мами навички приготування корисних і водночас смачних страв.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Потап та Ірина Горова з дітьми

Так, напередодні падчерка Потапа вирішила поділитися з підписниками в Instagram рецептом свого фірмового супу на курячому бульйоні, який зазвичай готують у сім’ї взимку. Наталя не просто дала рецепт, а розповіла, як додати до бульйону нового смаку.

Дочка Ірини Горової поділилася рецептом фірмового зимового супу
Дочка Ірини Горової поділилася рецептом фірмового зимового супу

Секрети від Наташі Горової

Для того, щоб зварити бульйон, дочка Горової вибирає виключно куряче філе, яке розрізає на дрібні шматочки і відварює на невеликому вогні протягом 7-8 хвилин. Далі Наталя дістає куряче м’ясо ділить його на дрібніші шматки, після чого складає в окрему миску і додає до них вершкове масло. Все ретельно перемішує.

“Воно робить філе набагато м’якшим і ніжнішим”, – ділиться секретом дівчина.

Після того, як шматочки курячого філе просочуються вершковим маслом, Наталка перекладає назад у каструлю з бульйоном. Крім овочів у зимовому супі обов’язково присутня яєчна суміш. Для цього Горова збиває білки до утворення піни, потім додає жовтки та лимонний сік.

“Для бульйону на дві людини я брала одне яйце і 1/4 лимона”, – уточнює Наталія.

Потім у яєчну суміш Горова додає 3 столові ложки охолодженого бульйону. Все перемішує.

“Далі, додайте цю суміш у бульйон, постійно поміщаючи його. Варити ще 1-2 хвилини і можна їсти”.

У коментарі до рецепта дочка Горової пише, що два ці маленькі секрети зроблять смак будь-якого курячого бульйону більш насиченим, ніжним і ароматним.

“Особливо смачно в холодну погоду з бутербродом з олією”.

Схожі статті

Як приготувати полтавський капусняк: зірка “МастерШеф” поділилася унікальним рецептом. Дуже просто та смачно

Учасник одного із сезонів "МастерШеф" Самвел Адамян поділився унікальним рецептом капусняка, який традиційно готують у Полтавській області.

Давно дізналася рецепт у подруги та з задоволенням готую по сей день: вершково-сирний суп з печерицями

Дуже ситний, ароматний, із приємною текстурою супчик неодмінно порадує вас своїм ніжним смаком. Адже гриби та вершки – це ідеальне поєднання.

Недорогий, але від цього не менш смачний і ситний супчик лише з трьох інгредієнтів: виходить дуже бюджетно

Зазвичай приготування супів вимагає використання великої кількості інгредієнтів, але тільки не в цьому випадку. Пропонуємо до вашої уваги рецепт неймовірного обіду.

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!

Від добавки точно ніхто не відмовиться: простий рецепт приготування дуже смачного курячого супу з галушками

Рецепт супу з галушками дуже легкий і готується з доступних продуктів. Такий ароматний суп щодня із задоволенням їдять як дорослі, так і діти.