Вареники з вишнею на Різдво – традиційна страва на святковий стіл за бабусиним рецептом

Пропонуємо приготувати вареники з вишнею на різдвяний стіл, яка обов'язково сподобається вашим рідним і близьким.

Рецепт вареників з вишнею на Різдво

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 200 міліграм кефіру
  • 1 яйце
  • 350 грамів борошна
  • 1 столові ложки рослинної олії
  • 0.5 чайні ложки пів солі і пів чайної ложки соди

Для начинки вам знадобиться:

  • 500 грамів вишні
  • 0,5 чайні ложки кориці
  • 4 столові ложки цукру
  • 1 чайна ложка кукурудзяного крохмалю
Рецепт вареників з вишнею на Різдво
Рецепт вареників з вишнею на Різдво

У першу чергу приготуйте тісто. Для цього перекладіть у ємність яйце, кефір, сіль, соду та рослинну олію. Потім поетапно додайте борошно і замішуйте тісто. Коли воно вже стане досить щільним, почніть замішувати тісто руками. Тісто можна вважати готовим, коли воно перестає липнути до рук. Загорніть його харчовою плівкою і відправте в тепле місце на пів години. Воно має трішки підійти.

Тим часом приготуємо начинку. З вишень видаліть кісточки. Візьміть окрему миску і додайте туди крохмаль, корицю, три столові ложки цукру. Додайте до суміші вишню і ретельно перемішайте.

Приступаємо до формування вареників. На робочій поверхні розчатайте тісто і за допомогою стакана виріжте круги. Кожен з них злегка присипте цукром і викладіть начинку. З’єднайте краї і викладіть вареники на присипану борошном робочу поверхню. Потім відваріть їх до готовності в підсоленій гарячій воді. На це піде близько 7 хвилин. Полийте їх вершковим маслом і подавайте до столу.

Смачного!

Схожі статті

Такої подачі ваші гості ще не бачили: вражаючий салат-кружальця з 7 простих інгредієнтів. Здивуйте всіх

Відкрийте для себе вражаючу новинку! Цей яскравий салат на святковий стіл зацікавить усіх гостей без виключення. Попри свою незвичну подачу, такий салат готується зі всім доступних інгредієнтів.

Дивовижна закуска з курячої печінки, щоб здивувати своїх гостей такою смакотою: рецепт, який всім по кишені

Ніжна закуска з курячої печінки за цим рецептом виходить просто ідеальною. Сирно-печінковий рулетик стане родзинкою вашого святкового столу, а гості проситимуть добавку.

Тоненькі млинці з картопляного тіста та соковитою начинкою: секрет приготування смакоти на Масляну

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування млинців з картопляного тіста та ніжною начинкою із яєць та зеленої цибулі. Це ідеальна страва на Масляну, що сподобається всій родині.

Коли у житті не вистачає яскравих фарб приготуйте “Веселку”: рецепт простого салату зі спаржевою квасолею

Дуже гарний салат, що парадує вас та ваших близьких яскравими барвами. А на смак, він ще кращий, ніж на вигляд. Обов'язково спробуйте його приготувати.

Зметуть за 5 хвилин, ані крихти не залишиться: рецепт ніжного торта “Молочна дівчинка” з елементарних коржів

Пропонуємо до вашої уваги рецепт ніжного та неймовірно смачного десерту. Торт "Молочна дівчинка" стане найкращим завершенням будь-якого свята. Усі гості неодмінно будуть в захваті.

Усіма улюблений салат “Аристократ” вже готується дивувати ваших гостей: неймовірна страва з простим складом

Спробуйте приготувати цей святковий салат вперше і ви неодмінно будете вражені результатом. Без ефектного салату "Аристократ" не обійдеться жоден святковий стіл.