Елементарна закуска з крабових паличок на Новий рік 2023: готується кілька хвилин, а виходить дуже смачною

Абсолютно всім гостям з часом набридає звичне меню, яке з'являється на новорічних столах. Тоді на допомогу приходять нові вельми неочікувані рецепти, які варто спробувати.

Крабові палички — універсальний і дуже бюджетний продукт, який використовується у безлічі рецептів, і вельми зручний для генерування нових ідей та приготування абсолютно страв. І варто відмітити, що результат ніколи не розчаровує. Ми пропонуємо вам спробувати приготувати закуску із крабових паличок, яка готується вельми швидко, виглядає, наче справжні Рафаело, а смакує просто неймовірно.

Інгредієнти

  • Крабові палички – 200 грамів
  • Курячі яйця – 2 штуки
  • Сир твердий – 70 грамів
  • Плавлені сирки – 2 штуки
  • Часник – 3 зубчики
  • Майонез — 3 столових ложки
  • Петрушка — за смаком
  • Сіль — за смаком
  • Перець мелений — за смаком

Закуска із крабових паличок

Для того, щоб приготувати смачну закуску із крабових паличок, крабові палички розморожуємо, а курячі яйця ставимо варитися в круту. Чистимо їх та починаємо натирати на тертушці, звісно, коли вони охолонуть.

Закуска із крабових паличок

Твердий сир також натураємо на дрібні тертушці, так само вчиняємо з плавленим сирком. Зелень подрібнюємо, а також чистимо і розчавлюємо часник. Усе добре перемішуємо між собою, вносимо сіль та мелений перець. За можливості можна відкласти деяку частину натертих крабових паличок для прикрашання.

Закуска із крабових паличок

Вносимо майонез і знову все добре перемішуємо. З отриманої маси формуємо руками сфери невеликого розміру. Якщо вони будуть завеликі, то будуть розвалюватися.

Закуска із крабових паличок

Потім обвалюємо їх у натертих крабових паличках та викладаємо на тарілку. Обережно накриваємо нашу страву та ставимо в холодильник на декілька годин, а краще на добу. Після того, як вони добре охолоджуються, вони будуть міцнішими і смачнішими.

Схожі статті

Навіть у піст заправляю салатики майонезом: з бурячком саме те. Рецепт пісного майонезу в домашніх умовах

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування дуже смачного пісного майонезу, що ні чим не поступається класичному рецепту соусу. Для приготування знадобиться кілька простих інгредієнтів.

Такої подачі ваші гості ще не бачили: вражаючий салат-кружальця з 7 простих інгредієнтів. Здивуйте всіх

Відкрийте для себе вражаючу новинку! Цей яскравий салат на святковий стіл зацікавить усіх гостей без виключення. Попри свою незвичну подачу, такий салат готується зі всім доступних інгредієнтів.

Дивовижна закуска з курячої печінки, щоб здивувати своїх гостей такою смакотою: рецепт, який всім по кишені

Ніжна закуска з курячої печінки за цим рецептом виходить просто ідеальною. Сирно-печінковий рулетик стане родзинкою вашого святкового столу, а гості проситимуть добавку.

Тоненькі млинці з картопляного тіста та соковитою начинкою: секрет приготування смакоти на Масляну

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування млинців з картопляного тіста та ніжною начинкою із яєць та зеленої цибулі. Це ідеальна страва на Масляну, що сподобається всій родині.

Коли у житті не вистачає яскравих фарб приготуйте “Веселку”: рецепт простого салату зі спаржевою квасолею

Дуже гарний салат, що парадує вас та ваших близьких яскравими барвами. А на смак, він ще кращий, ніж на вигляд. Обов'язково спробуйте його приготувати.

Зметуть за 5 хвилин, ані крихти не залишиться: рецепт ніжного торта “Молочна дівчинка” з елементарних коржів

Пропонуємо до вашої уваги рецепт ніжного та неймовірно смачного десерту. Торт "Молочна дівчинка" стане найкращим завершенням будь-якого свята. Усі гості неодмінно будуть в захваті.