“Олів’є” навіть поруч не стоїть: Новий рік 2023 зустрічайте разом з цим неймовірно смачним святковим салатом

У зв'язку з тим, що українці масово відмовляються від традиційного меню на зимові свята, з'явилася велика потреба у нових рецептах, і варто відмітити, що деякі з них дійсно гідні уваги.

Для того, щоб приготувати ідеальний та смачний салат на зимові свята достатньо лише трохи фантазії, бажання зробити щось нове та відваги на експерименти. Так як традиційне святкове меню починає ставати неактуальним, господині ретельно розшукують нові рецепти, які будуть набагато смачнішеими, сподобається гостям і зможуть стати частиною майбутніх свят.

Ми пропонуємо вам спробувати один із таких рецептів. Як мінімум, ви не пожалкуєте, а як максимум – зробите його не один раз.

Інгредієнти

  • Крабові палички – 300 грамів
  • Капуста – 200 грамів
  • Кукурудза – 1 банка
  • Зелень – 1 пучок
  • Майонез – 3 столових ложки
  • Сіль – 0,5 чайних ложки
  • Перець мелений — за смаком
  • Горіхи — за смаком

Рецепт приготування святкового салату

Для початку необхідно дрібно пошенкувати капусту. Не забувайте, що вона випустить сік і добре всядеться у мисці згодом, тому не шкодуйте даного інгредієнту.

Рецепт святкового салату Луїза
Рецепт святкового салату

Також необхідно подрібнити крабові палички, але не кружечками, а маленькими брусочками. Вносимо консервовану кукурудзу, трохи зелені, солимо, перчимо та вносимо майонез.

Усе добре перемішуємо та формуємо на тарілці за допомогою пекарської форми. Для надання більш естетичного вигляду салату, зверху можна натерти твердий сир, якщо він у вас звісно буде або залишиться від приготування інших страв, а також додати трохи зелені і горіхів.

Рецепт приготування святкового салату

Якщо хочеться, щоб салат виглядав, як витвір мистецтва, можна його не змішувати, а формувати шарами на прикладі оселедця під шубою. До речі, абсолютно не зайвими у цьому рецепті будуть курячі яйця, які ви відварите та також добре подрібните.

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.