Ситний та неймовірно смачний салат із печінкою і печерицями: рецепт для святкового столу на Новий рік 2023

Інколи найсмачніші страви готуються за найпростішими рецептами. Дізнайтеся в нашій статті, як приготувати неймовірно ситний рецепт з печерицями та печінкою.

Інколи святковий стіл може вилетіти у копієчку, і тоді на допомогу можуть пройти рецепти, які включають у себе більш дешеві продукти. Але як приготувати ці страви таким чином, щоб смак їх міг навіть перевершити класичні салати, які користуються неймовірною популярністю?

Достатньо лише знати правильну технологію приготування таких смаколиків, і салат з печериць та печінки може стати саме таким неочікуваним хітом на святі. Давайте дізнаємося, як правильно приготувати.

Інгредієнти

  • Куряча печінка – 250 грамів
  • Соєвий соус – 2 столові ложки
  • Печериці – 100 грамів
  • Чебрець – щіпка
  • Помідори – 2 штуки
  • Перець болгарський – 1 штука
  • Салатне листя – 100 грамів
  • Майонез — на смак
  • Сіль — на смак
  • Перець мелений — на смак

Рецепт приготування салату

Перш за все, необхідно ретельно вимити печінку, позбавити її усіх зайвих елементів та можливої жовчі. Якщо не почистити її, то ваша страва буде гіркою. Після цього налізаємо печінку на невеликі частини та відправляємо тушкуватися у глибоку сковороду.

Рецепт салату Міністерський
Рецепт салату з печінкою та печерицями

Якщо ви хочете неймовірний смак печінки, то додайте до печінки нарізаних яблук. Вони нададуть розкішний аромат, зробить її набагато солодшою та пікантнішою. Болгарський перець тим часом чистимо, а також дрібно нарізаємо.

Вносимо його до печінки. Приготовану печінку дістаємо, а до болгарського перцю додаємо подрібнені печериці. Також вносимо соєвий соус. Ретельно слідкуйте за солоністю вашої страви, адже соус її надає. А це означає, що вам може навіть не знадобитися. Додаємо спеції та мелений перець.

Салат зі шпротами та квасолею
Салат на Новий рік 2023

Тим часом печінку нарізаємо дрібними брусочками. Вносимо її у миску. Туди ж додаємо печериці та болгарський перець. Нарізаємо помідори на півкільцями вносимо до страви і усе заправляємо або олією, або майонезом. Охолоджуємо в холодильнику та подаємо на стіл.

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.