Святковий салат “Пекінка”, який готується за лічені хвилини: гості проситимуть рецепт прямо під час застілля

Незабаром українці знову зберуться за одним столом великими сім'ями. Звичайно, для господинь це серйозний привід поцікавитися новими рецептами та додати до меню щось новеньке.

Ніжне листя пекінської капусти – джерело вітамінів і мінералів, які так необхідні нашим втомленим організмам взимку і навесні. Саме тому гості завжди з великим задоволенням пригощаються салатами з даним інгредієнтом. Готувати їх дуже легко, адже капуста дрбре поєднується з будь-якими продуктами. Курка, відварене м’ясо, риба чи гриби, сир чи шинка доповнюватимуть нейтральний смак гарних капустяних листочків. Такий зелений салат вийде неймовірно легким, святковим та корисним.

Примітно, що подібні рецепти також користуються великою популярністю саме завдяки швидкості приготування, адже будь-яка господиня буде рада з скористуватися можливістю смачно нагодувати своїх гостей і при цьому витратити мінімум часу та продуктів.

Ми пропонуємо вам ознайомитися з технологією приготування класичного рецепту з пекінської капусти, який обов’язково у вас вийде, а на святковому столі одразу ж знайде своїх шанувальників. Тим паче, що він ідеально підходить для м’ясних страв і стане своєрідним балансом в меню.

Інгредієнти

  • Капуста пекінська — 1 штука
  • Куряче філе — 1 штука
  • Цибуля червона (за бажанням) – 1 шт
  • Петрушка – 1-2 гілочки
  • Кукурудза консервована — 1 баночка
  • Оливкова олія або майонез —за смаком
  • Лимонний сік або бальзамічний оцет — за смаком
  • Сухарики — за смаком
    Сіль — за смаком
  • Орегано — За смаком
  • Чорний перець мелений — за смаком

Рецепт приготування святкового салату

Для початку необхідно поставити відварюватися куряче філе. Не забудьте посолити воду та додати лавровий лист. Тим часом капусту ми їмо, позбавляємо її листочків, які могли зівяти або забруднитися, та подрібнюємо максимально тоненько.

Рецепт приготування святкового салату

Цибулю чистимо, миємо і також подрібнюємо. Додаємо в миску та перемішуємо. Вносимо подрібнену зелень, спеції та олію. Відкриваємо кукурудзу, і також вносимо її до маси. Відварене куряче філе подрібнюємо на кубики та додаємо до салату.

Рецепт приготування святкового салату

Заправляємо його бальзамічним оцетом, перемішуємо та подаємо до столу. Ідеально він смакуватиме в охолодженому стані.

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.