Справжні українські пампушки до традиційного борщу: найпростіший рецепт повітряних пампушок з часником

Що може бути кращим поєднанням до традиційного українського борщу, аніж ще більш традиційні українські пампушки із запашним часничком.

Українські господині точно вміють готувати справжній традиційний борщ, який підкорює серця всіх гостей та родини. Але ще більшою знахідкою для кожної господині буде ще й рецепт пампушок із часником, які точно стануть прекрасним поєднанням до традиційної першої страви до обіду.

Що потрібно для приготування?

Для опари:

Сто мілілітрів молока

Двісті мілілітрів води

Одна столова ложка цукру

Одна столова ложка борошна

Дві чайні ложки сухих дріжджів

Для тіста:

Пів кілограму борошна

Два курячі яйця

Одна чайна ложка солі

Чотири столові ложки соняшникової олії

Часникова суміш:

Одна чайна ложка солі

Сім столових ложок соняшникової олії

П’ять зубчиків часнику

Двадцять грамів часнику

Як приготувати пампушки?

Зверніть увагу, що всі продукти, які ви маєте, мають бути кімнатної температури. Для того, щоб приготувати опару, вмішайте в молоко дріжджі, цукор та воду. Туди додайте ложку борошна. Усе це має підійматися впродовж пів годинки.

Далі робимо тісто: для цього просійте борошно у глибоку ємність. Туди додайте сіль, і туди вбийте яйця. До тіста додайте опару, перемішайте все ложкою. Наприкінці замісу вливайте туди олію. Починаємо замішувати тісто руками. На це витратьте десять хвилин.

Тісто має підійматися годинку часу.

Уважно замішуйте тісто
Уважно замішуйте тісто

Далі починаємо готувати часникову суміш: для цього перемішайте між собою кріп та сіль. Додайте туди часник. Перемішайте ще раз. Додайте олію. Залиште все це постояти.

Сформуйте однакові пампушки, усе це викладіть на лист. Тісто потрібно накрити плівкою, на пів години залиште. Випікаємо впродовж тридцяти хвилин.

Схожі статті

Як приготувати вишукану паску: рецепт від львівської шеф-кондитерки – цей аромат зачарує всю вулицю

Неймовірна паска без дріжджів! Такої ви точно ще не бачили і не куштували! Готується паска із двох різних видів тіста, а в розрізі має просто приголомшливий вигляд!

Литий “Спартак”: без мороки і розкатки коржів. Найкращий варіант цього торта, з яким впораються і чоловіки

З цим рецептом навіть початківець зможе здивувати всю родину смаколиком. Пропонуємо до вашої уваги рецепт шоколадно-медового торта "Спартак" без розкочування коржів.

Як приготувати апельсиновий кекс з натуральним соком: цей рецепт можна взяти навіть як основу на паску

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування ніжного кексу на основі натурального апельсинового фрешу. Смак та аромат цієї домашньої випічки аніскілечки не поступається десертам з кав'ярні.

Кокосове печиво “Наполеон” на кефірі: готується простіше, ніж торт, а на смак – набагато смачніше

Рецепт неймовірного печива, яке вам не тільки обов'язково сподобається, але й завжди буде по кишені. Обов'язково спробуйте приготувати його вдома!

Як приготувати справжній Панетоне без використання спеціального міксера? Найпростіший рецепт з існуючих

Набридли класичні паски на Великдень? Пропонуємо до вашої уваги чудову альтернативу для справжніх гурманів та любителів новинок - італійський кекс Панетоне, що підкорить ваші смакові рецептори.

Всього 20 хвилин і довершений смаколик до столу готовий: рецепт ніжного печива з шоколадною крихтою до чаю

Ніжне, хрумке і дуже смачне печиво зі шматочками шоколаду. Рецепт простий та швидкий у приготуванні. Максимум 20 хвилин і можна заварювати чай.