Антон Птушкін слідом за Ектором Хіменесом-Браво відвідав Донецьку область та показав кадри поїздки

Антон Птушкін колишній ведучий шоу "Орел і Решка". Надихнувся поїздками по світу і вирішив створити власне тревел-шоу, в якому знімав кожен куточок так, як бачив саме він.

Журналіст, тревел-блогер, телеведучий та автор власного шоу про мандри по всьому світові Антон Птушкін, з приходом повномасштабної війни на території України, прийняв рішення перейти на українську мову та змістити фокус діяльності з усього світу, лише на Україну. Антон запустив новий, україномовний YouTube канал, на якому демонструє нинішні реалії українських міст та сіл.

Окрім того, що Птушкін просто вирішив показати зруйновані міста та життя українців, він ще назбирав реальні кадри бомбардувань та обстрілів, де плачуть діти, розриваються ракети і руйнуються будівлі та інші жахливі кадри і з’єднав це в одне відео, з метою показати, які злочини робить росія проти українського народу.

“Вам, звісно, ​​можуть говорити, що це військова операція. Але ні, це справжня війна. Гинуть мирні жителі” – прокоментував Птушкін.

Антон Птушкін родом з Луганська і окупація Донецької та Луганської області для нього як ніж у самісіньке серце. Тому нещодавно тревел-блогер здійснив поїздку у Донецьку область, щоб відвезти військовим гуманітарну допомогу та куплені Пікапи. А також, оприлюднити що відбувається насправді на окупованій ворогом території.

Шеврон з окупованого Днбасу
Шеврон з окупованого Днбасу

Антон каже, що поїздка видалась занадто емоційною, відсутнє світло, тому їхати було важко, особливо по околицях Краматорську та Слов’янську. Антон попав під декілька обстрілів і не зміг заснути всю ніч. Натомість він зняв ці кадри і помістив їх у відео зі своєї поїздки. Головним інсайдом поїздки на Донбас, було знайомство з військовими, які боронять країну на Донеччині. Після зустрічі з братами військовими у 5-му поколінні Антон сказав: “Їх історії життя, стають твоєю історією життя”. Птушкін наразі робить велику справу і оприлюднює реальність, яку багато хто навіть уявити собі боїться.

Тож, слід нагадати, що на Донбас нещодавно  їздив Ектор Хіменес-Браво, також з благодійною місією, незважаючи на те, що Ектор взагалі не має нічого спільного з Донбасом. Але такі вчинки мають бути побаченими та почутими.

Відео з окупованого Днбасу:

Схожі статті

Луганщина у вогні: 9 людей загинуло, вогонь уразив 11 тисяч га

Масштабні лісові пожежі на Луганщині, які розпочалися 30 вересня, забрали життя вже 9 людей. Наразі їх все ще не вдалося ліквідувати.

На Луганщині масштабні лісові пожежі: евакуюють уже чотири села

На Луганщині триває ліквідація пожеж поблизу населених пунктів, де 30 вересня виникло загоряння сухої трави та лісової підстилки.

Бойовики обстріляли українські позиції: один військовослужбовець поранений

Російсько-окупаційні війська вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили обстріл наших позицій з підствольного гранатомета.