Колишній чоловік Ані Лорак Мурат знову закрутив нову інтрижку: співачка лютує від ревнощів

Колишній чоловік Ані Лорак, український підприємець турецького походження намагається не залишати слідів. Та не виходить.

Одним із найбурхливіших романів та найгучніших розлучень на українській та російській естраді було однозначно розлучення Ані Лорак з Муратом Налчаджіоглу.

Ані Лорак та турецький чоловік

Ані Лорак та її чоловік ставали героями статей у журналах та інформаційних порталах щонеділі. Журналісти звинувачували Мурата у невірності, а сама Ані Лорак при цьому відмовчувалася. Згодом, як стало відомо, подружжя нібито взагалі не жило разом протягом тривалого часу.

У подружжя залишилася дочка Софія. Дівчинка живе з матір’ю. А сам Мурат змінює коханих наче рукавички.

Легкі романи

Мурат веде бізнес на Україні та романи, також на Україні. Дарма, що всі вони закінчуються  однаково. Чоловік зустрічається з коханими декілька місяців, а потім вони зникають з його Instagram.

Скріншот сторіз Мурата
Скріншот сторіз Мурата

Так, останньою відомою пасією турецького мачо була Самія, з якою стосунки Мурата продовжувалися декілька місяців.

Нещодавно його нова дівчина Лілія опублікувала світлини зі своїм обранцем Муратом, чим викликала масу обговорень.

Про Лілію особливо нічого невідомо тому, що дівчина не веде світський образ життя.

Дівчина за освітою педагог виховує дочку та тримає свої особисті стосунки у великому секреті. Та здається, що після публікації тих світлин, Мурат здав задню. Адже неймовірно чарівним чином дівчина одразу зникла зі списку його підписок.

Що ж такого могло статися, що Мурат настільки стрімко вирішив сховати дівчину. Невже Лілія також порвала стосунки з Муратом, як і Самія. Чи було насправді щось між ними та що стало причиною розладу?

Схожі статті