Нахабна Ольга Фреймут взялася вчити українців, що саме їм готувати: спроби навчити етикету провалилися

Ольга Фреймут поділилася стародавніми рецептами.

Головна панянка України, схоже, вирішила, що навчати українців виключно правилам етикету вже не цікаво. Тож вирішила поділитися ще й давно забутими стравами.

З цієї нагоди вона випустила книгу рецептів 30-х років минулого століття і поділилася на своїй сторінці відео, у якому розповіла про одну зі страв.

Хоча, судячи з відео, якими панянка ділиться у сторіз в Інстраграм, сама вона та її родина такими стравами не харчується.

На нових роликах видно, що зірка телебачення з чоловіком та молодшими дітьми поїхала відпочивати на Мальдіви. А її старша донька Злата Мітчелл впевнено підкорює гірські схили на популярному українському гірськолижному курорті.

Старша донька Ольги Фреймут підкорює схоли найдорожчого курорту україни
Старша донька Ольги Фреймут підкорює схоли найдорожчого курорту україни

У ролику, яким Ольга Фреймут поділилася у своєму Інстаграм, вона разом з подругою вирішила приготувати одну зі старовинних страв. Але вона, схоже, гостям не надто припала до смаку.Адже вони дуже здивувалися, що у такої вишуканої леді настільки прості страви.

При цьому прихильникам головного ревізора країни все дуже сподобалося. Вони похвалили і подякували Ользі Фреймут за нову книгу і зауважили, що їм дуже подобалися програми “Ревізок” та “Інспектор Фреймут”.

А от зараз, на їхню думку, взагалі нічого дивитися.

Не обійшла у книзі головна інспекторка країни і свою улюблену тему – етикет. Як зауважила панянка, вона вставила у книгу сторінки з правилами столового етикету.

Ольга Фреймут з родиною гайнула на Мальдіви
Ольга Фреймут з родиною гайнула на Мальдіви

Не дивно, що підписники сприйняли цю новину з захватом. Багатьом з них подобається, що Ольга Фреймут розповідає про етикет та розповідає прихильникам які страви як правильно їсти і взагалі як правильно поводитися у громадських місцях.

До того ж така ініціатива інспекторки, на відміну від правил етикету, не викликали у прихильників критики та негативних коментарів.

Схожі статті