Вагітна дружина Павліка вимушена продати свою машину: відпочинок у Карпатах б’є по карману

Очікування дитини - завжди дуже бентежний процес. Кожна жінка має чимось жертвувати. Молода дружина Павліка вимушена пожертвувати своєю автівкою.

Катерина Павлік нещодавно шокувала прихильників новиною про те, що носить під серцем дитину Віктора.

Підписники обох зірок розділилися на два табори: хтось був відверто щасливий за подружню пару, хтось навпаки не міг зрозуміти, як співак так швидко забув про втрату сина та вже готовий до нової дитини.

Катя ж попри всі злі язики доброзичливо розповідає про вагітність у своєму блозі та рада відповісти на будь-які питання. Підготовка до материнства у неї іде повним ходом. Катя не з тих, хто буде чекати останньої миті, аби забезпечити малюка найнеобхіднішим.

Нещодавно дівчина повідомила, що має намір продати свою улюблену машину.

Нагадаємо, що вчора Віктор Павлік похизувався новою автівкою за мільйон гривень.

У Каті ж є машина Smart. Дівчина поділилася, що дуже сильно любить свій транспортний засіб і й гірко з ним розлучатися. Проте, дуже скоро їй доведеться возити малюка та маму, а у теперішній автівці лише є місце для водія та ще одного пасажира.

Редакції “Сенсації” вдалося поспілкуватися з дружиною Павліка та дізнатися всі нюанси продажу.

І так, за авто, яке Катерина придбала у 2018 році, жінка просить 7700 доларів. При цьому, свій смарт вона брала не в салоні, а з рук у Харкові. До неї на ньому вже певний час їздили інші люди. Скільки – дружина Павліка не каже.

Каті Павлік продає свій автомобіль

Проте, Катя готова торгуватися та поступитися у ціні. Причина проста: корпус автівки пошкоджено. За словами дівчини, в аваріях її смарт не був, та має кілька подряпин на крилі.

Варто зазначити, що продажем дівчина займається не сама. У неї є спеціальний агент, який може відповісти детально на всі питання про автомобіль.

Єдине, у чому зізнається дружина Віктора Павліка – це в тому, що не хочеться розлучатися з авто, але мама, якій було запропоновано в першу чергу забрати машину, на жаль, від неї відмовилася.

Схожі статті