Фанати вичепили Потапа на островах та зробили йому дорогий презент: не дають спокою навіть на Мальдівах

Прихильники інколи бувають дуже нав'язливими, проте, у випадку Потапа, така зустріч виявилася достатньо приємною.

Прихильники завжди не приховують своїх почуттів до кумирів. Інколи зустрічі можуть бути приємними: дійсно, яку зірку не буде тішити увага та відчуття впізнаваності.

Чого тільки не роблять фанати аби знаменитість звернула увагу. Хтось робить фан-арт – малюнки, присвячені улюбленому співаку або актору, хтось пише кавер-версії хітів, присвячує вірші, а дехто готовий навіть витратити кругленьку суму, аби отримати шанс поспілкуватися зі своїм улюбленим артистом.

Інколи любов до певної персони переходить всі дозволені межі: прихильники буквально вишукують місця, які відвідують їх кумири, стежать за ними. Саме тому більшість зірок навіть зі світовим ім’ям не відпочивають у рідних країнах.

Є така традиція їхати в екзотичні країни, де місцеві не знають твоєї творчості.

Так сталося і в Потапа з Настею Каменських. Пара відправилася на південь, аби присвятити час один одному, поправити здоров’я, позасмагати та просто побути день-інший самими собою.

Проте, як кажуть, не так сталося, як гадалося. Прихильники знайшли співаків та вирішили їх здивувати. Та сюрприз виявився достатньо приємним.

Фанати вирішили потоваришувати з подружжям Потапенків та презентувати дорогу пляшку елітного шампанського.

Інша подружня пара вирішила потоваришувати на відпочинку з зірками та надіслала у якості презенту листівку та алкоголь

Невідомі Михайло та Інна з Одеси через готель надіслали зіркам пляшку елітного Moët & Chandon.

Редакція “Сенсації” вирішила поцікавитися, у скільки міг обійтися такий подарунок від прихильників.

В середньому, французьке шампанське коштує 1600 гривень. Це найдешевший сорт, літражем 0,75. Проте, у готелях його вартість може сягати 100 доларів США, через те, що готель бере високий відсоток за перепродаж елітного алкоголю.

Схожі статті