Маша Єфросиніна позеленіла від заздрощів: Каменських перепало від телеведучої через відпочинок на Мальдівах

Телеведуча Маша Єфросиніна гідно відповіла Насті Каменських та Потапу.

Поки більша частина українського шоу-бізнесу відпочиває на Балі та Мальдівах, деякі залишилися вдома: працювати або просто тому, що не вистачає грошей. І здавалося б, що поганого в тому, щоб залишитися дома дивитися на морозні малюнки на вікні та кататися на санках на вулиці? Адже за вікном сніг, а мороз досягає – 20 за Цельсієм.

Дивитися – не відпочивати

Але Instagram робить зимові канікули вдома ще більш незносними та нестерпними через те, що ті, хто залишився в Україні кожен день дивляться на тих, хто поїдає лобстерів на узбережжі океану.«Добре там, де нас немає» – як то кажуть.

Рожеве бікіні

Нещодавно Настя Каменських опублікувала відео, у якому вона врожевому облягаячому бікіні, у басейні з плавучим підносом усіляких екзотичних яств під лайтову музику показує, як вона відпочиває. Така красуня за п’ять хвилин відеозйомки майже створила рекламну компанію для Мальдів.

Маша Єфросиніна, недовго думаючи, вирішила відповісти Насті Каменських, яка похизувалася відпочинком на золотих пісках. І зняла свій варіант відео. Телеведуча закутана у теплі речі, пуховик, у теплому шарфі вийшла на вулицю і спустилася в особистий басейн, який звісно відсушили на зиму та накрили. Вона також підготувала піднос з яствами, але дуже простими: зимовими бубликами та хрусткими пряниками.

Скріншот сторінки Маша Єфросиніної
Скріншот сторінки Маша Єфросиніної

Гумор врятує світ

Здається, що після цього батлу, публікація Насті Каменських дійсно стала популярною. Адже заможних в Інстаграм не порахувати, а от креативних набагато менше. Чим Маша Єфросиніна і взяла. Якщо залишатися вдома тяжко і хочеться змін, то гумор найкращий метод прийти до тями. І Маша прекрасно подала цей приклад.

Не сумуйте, приходьте до тями та впускайте у своє життя гумор.

Схожі статті