Поп-діва Ані Лорак повернулася в Україну: гуляє київськими вулицями та відвідує улюблені бутики

Ані Лорак вже тривалий час проживає у Москві. У зірки безліч концертів та нагород. Що стало причиною повернення її в Україну?

Вже давно не з’являються у медіа заголовки про те, що невідомі намагалися зірвати концерт Ані Лорак. У 2014 році її виступи підпали під ряд нападів радикально налаштованих молодиків. В одеській Аркадії навіть того року відбувалися бійки.

Все через те, що співачка ставиться до сусідньої країни. Хоча співачка ніколи не визнавала законності дій північної держави, її не переставали цькувати. Була навіть ідея позвати жінку звання “Народної артистки України”.

Не витримавши натиску з боку активістів, Лорак покинула країну та почала розвивати свою кар’єру закордоном.

Цікаво, що Ані Лорак розлучилася з Муратом в Україні: рішення про скасування законності їх шлюбу приймав столичний Шевченківський суд.

Декілька візитів в українську столицю співачка робила таємно у 2019 році, адже сюди вона приїздила для того, щоб взяти участь у записі новорічної програми на телеканалі “Інтер”.

Кароліна (таке справжнє ім’я поп-діви) не раз відзначала, що Київ – її улюблене місто та й не раз шкодувала, що не може постійно там жити.

Минулої неділі зірка все ж таки повернулася до української столиці.

Ані Лорак вітає улюбленого дизайнера. Скріншот взято з Instagram-сторінки зірки

На своїй сторінці в Інстаграмі жінка зробила міні-звіт про свої відвідини Києва. Вона проїхала центром, зафільмувала улюблені вулиці та привітала дизайнерку, чиї сукні обожнює носити.

А ще, ностальгуючи по нашій столиці, поп-діва вирішила засняти Палац України, де 7 років тому гриміли її концерти.

У столиці Ані Лорак прогулялася модним пасажем, де розташовані всесвітньо відомі бутики.

Для свого променаду зірка обрала шкіряні брюки та теплу дуту куртку. У дописі поскаржилася на український мороз. Мету відвідування нашої держави Кароліна вирішила тримати у секреті.

Більше про життя співачки ви дізнаєтеся у відео:

Схожі статті