Всі жінки Дана Балана: з ким був помічений молдавський мачо – Тіна Кароль не єдина

Дан Балан - один з найпопулярніших співаків. Тож не дивно, що навколо нього постійно виникають чутки про романи з багатьма красунями.

Дан Балан – молдавський співак, слава якого виходить далеко за межі рідної Молдови. Зараз співак живе і працює у Сполучених штатах Америки і їздить з гастролями світом.

40-річний виконавець може похвалитися великою кількістю пісень, написаних як у складі гуртів, так і як сольний виконавець. Звісно, така популярність не може не привертати увагу до нього, тим паче, що співак ніколи не розповідає про особисте життя.

Протягом двох сезонів популярного в Україні вокального проекту “Голос країни” Дан Балан був одним з тренерів. У той період йому активно приписували роман з українською поп-дівою Тіною Кароль. Проте ні молдавський співак, ні українська виконавиця ці стосунки не коментувала, залишаючи прихильникам простір для фантазій. Звісно ж, фанати хотіли вірити в те, що між артистами є щось більше, ніж робота і спілкування, але Дан і Тіна вперто мовчали.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Окрім Тіни Кароль Данові Балану приписували роман і зі співачкою Вірою Брежнєвою. Вони разом знялися у чуттєвому кліпі на пісню “Лепестки слез”, після чого почала ширитися інфрмація про стосунки між артистами. Проте Дан Балан швидко спростував це, оскільки не хотів влазити в родину і руйнувати її.

Дан Балан і Віра Брежнєва у роботі над кліпом Лепестками слез
Дан Балан і Віра Брежнєва у роботі над кліпом Лепестками слез

Співак неодноразово наголошував, що сім’я для нього – святе.

Тіна Кароль була не єдиною жінкою у житті молдавського мачо. Сам артист запевняє, що у його житті є лише три жінки, які забирають всю його любов. Це мама Людмила Балан, сестра Сандра Балан та племінниця Еліс.

Звісно, у житті чоловіка було місце і для інших жінок, зокрема у юнацькі роки він вперше закохався у свою однокласницю, проте далі захоплення справа не пішла, адже Дан з родиною переїхав до Ізраїлю і бачився з дівчиною лише раз чи два на рік. Імені свого першого кохання співак так і не називає.

Першою офіційною дружиною Дана Балана стала дівчина на ім’я Еля Крупеніна. Проте їхнє подружнє життя розпалося вже через 5 років. Виною всьому стали ревнощі дівчини до фанаток та колег посцені. У пари залишився син Алан.

Дан Балан і його перша дружина Еля Крупеніна
Дан Балан і його перша дружина Еля Крупеніна

Після цього хлопець зустрічався з Христиною Руссу, подругою своєї сестри, проте і ці стосунки не увінчалися успіхом. Пара розлучилася через 5 років, оскільки дівчина відмовилася виходити заміж за співака.

Дан Балан з батьками
Дан Балан з батьками

Останніми стосунками, які приписують Данові Балану стала дівчина з його балету. Але артист запевняє. що нічого, крім роботи їх не об’єднує. Співак зізнається, що поки його серце вільне і він готовий будувати стосунки. Проте, як зазначає сам артист, ще не знайшов ту єдину, з якою готовий створити родину раз і назавжди.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.