Колишня дружина Павліка жорстко відреагувала на інтерв’ю вагітної Репяхової: “Собака гавкає”

Катерина Репяхова нещодавно розповіла в інтерв'ю про те, що її чоловік продовжує утримувати колишню дружину. Відповідь не змусила себе чекати.

Катерина Репяхова була концертною директоркою Віктора Павліка. Історія їхнього кохання зародилася на роботі. Спочатку пара приховувала стосунки, але згодом зізналися, що мають дуже сильні почуття один до одного.

До цього часу 25 років артист жив у шлюбі з Ларисою Созаєвою. У подружжя був син, який, на жаль, помер від онкології. Жінка досі терпить біль від трагедії.

Катерина – вже давно не суперниця Лори, проте, жінка болісно реагує у своєму мікроблозі на фейсбуці ледь не на кожне публічне слово Репяхової. На цей раз темою для висвітлення у своїх публікаціях Созаєва обрала останнє інтерв’ю вагітної концертної директорки.

Колишня дружина Павліка не збирається мовчати
Колишня дружина Павліка не збирається мовчати

Нагадаємо, що Катя відверто розповіла, що Віктор Павлік продовжує утримувати свою колишню дружину. Зокрема він виплачує їй кредит, який сам взяв для родини. За це Репяхова навіть похвалила чоловіка. Вона вважає, що це гідний поступок.

Та ось, чого не може зрозуміти молодиця – це того, чому коханий дає гроші екс-дружині. За її словами, співак досі має почуття провини перед жінкою.

Сама ж Репяхова думає, що кожна людина, не залежно від обставин, має навчитися жити самостійно.

Лариса Созаєва, колишня дружина Віктора Павліка. Фото взято з блогу жінки.

Це Катя розповідала дуже емоційно. Видно було, що їй ця проблема дуже болить. Тим паче, що зараз майже всі концерти Віктора Павліка скасовано, а їх родинний бюджет не поповнюється, а навпаки “тане” кожного дня.

Лариса у свою чергу не стала чекати коли її запросять на інтерв’ю, а вирішила у філософській формі висловити свою думку:

“Собака гавкає – караван йде.
Життя триває – начхати на паразитів!”

Так написала у своєму блозі жінка.

Коментар Лариси

Дізнатися більше про стосунки цього складного трикутника кохання, ви можете у відео:

 

Схожі статті