Ольга Сумська похизувалася розкішним букетом квітів: недешевий подарунок зробив не її чоловік

Ольга Сумська завжди була саме тою зіркою, яка приваблює погляди чоловіків. Навіть зараз Ольга є об'єктом шанування.

Українська Роксолана ще на зорі незалежності зачарувала всіх своєю красою. Жінка має дуже гарні природні дані: витончені риси обличчя, довге світле волосся та очі, що зачаровують, практично гіпнозують своїм поглядом.

Ольга з 90-х років не сходить з українських екранів. Вона знімалася в кіно, проте, зараз обрала журналістику та працює ведучою. А ще Сумська грає у театрі, з яким відправилася на гастролі.

Ольга Сумська
Справжня українська красуня – Ольга Сумська.

У своєму мікро-блозі в Інстаграмі жінка повідомила, що прибула до Запоріжжя. До речі, це її рідний край. Ольга завжди з теплотою згадує, як разом з батьком у них була традиція ходити на рибалку на острів Хортиця і там готувати юшку з впійманої риби.

Приїхавши до Запоріжжя, Сумську чекав приємний сюрприз. Вона отримала букет квітів від  шанувальника. Прикрашає композицію надпис “Любов”.

Букет виглядає пречудово, але хто ж його подарував? Це точно не чоловік Ольги!
Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Препідніс букет квітів дехто на ім’я Богдан Бєлінський. Жінка вдячно відзначила свого шанувальника підписом у кутку. Здавалося б, розгадка особи прихильника поруч – проте, на сторінці чоловіка немає жодної інформації, а сам акаунт доступний лише тим, хто підпишеться на нього.

Персона бажає лишатися інкогніто для сторонніх.

Судячи з кількості підписників, скоріше за все будь-хто не зможе дізнатися ким же являється Ользі Богдан Бєлінський. Припустити можна, що це дуже давній та близький друг жінки ще з часів, коли вона жила на Запорожчині.

Як складаються стосунки з Віталієм Борисюком?

Букет квітів не означає нічого, адже справжнє кохання Ольги – це Віталій Борисюк. Чоловік оженився з акторкою у 1996 році та з того часу пара була нерозлучна. Цього року подружжя вкотре зустріло разом Новий рік та Різдво.

Схожі статті