Таюне змінила себе заради Олега Винника: все, що відомо про пластику таємної дружини співака

Таюне - чарівна квітка, що прикрашає весь колектив Олега Винника. Є підозра, що жінка - таємна дружина Олега Винника.

Її справжнє ім’я – Таїсія Сватко, але українці здебільшого знають її, як Таюне. А ще у мережі прихильники називають її “Квітка”. Звідки пішло ніжне та добре прізвисько – ніхто не знає, проте, заперечувати, що виглядає жінка саме так ніхто не береться.

Таюне
Квіточка серед квіточок. Чарівна Таюне.
Фото взято з вільного доступу.

Народилася прикраса колективу Олега Винника у Черкаській області. Подейкують, що музиканти закінчили одне училище у місті Каневі. З тих пір вони стали надійними сценічними партнерами та ніколи не розлучалися.

Хто тільки не намагався розсекретити їх романтичні стосунки. Телеканал “1+1” навіть відрядив своїх журналістів до рідного села Олега та Таїсії. Проте, односельці скромно промовчали про подробиці життя їх кумира, а колектив Винника навіть два роки тому грозився подати за неправдиву інформацію на медіа до суду.

Як змінювалася Таюне?

Якщо про пластику інших українських співачок майорить вся стрічка новин, розсекретити Таюне ніхто ще не брався. Дійсно, порівнюючи світлини різних років, можна побачити, що роки аніяк не вплинули на зовнішність жінки й вона виглядає просто прекрасно.

Проте, цікавою лишається одна деталь. Велика родимка, що прикрашала обличчя жінки на переніссі.

На концерті телеканалу “Інтер” добре видно, що у жінки є родимка.
Фото датується 2017 роком та взято з вільного доступу.
Тут також помітно, що жінка має свою родзинку.
Фото Олега Винника з дружиною взято з вільного доступу.

Варто поглянути також на відносно свіжі фото з Інстаграм-сторінки дружини Олега Винника. Поглянувши на обличчя, неможливо здогадатися, що колись його прикрашала родимка.

Змінився і стиль самої співачки. На початку своєї популярності, дружина Винника носила коротке волосся, а тепер дивує шанувальників розкішними блондинистими кучерями.

Дізнайтеся більше про цю парочку:

Схожі статті