Історія кохання Камалії та Мохаммада Захура: випадкове весілля, донечки-близнючки та шалені статки

Співачка Камалія та бізнесмен Мохаммад Захур створюють враження ідеальної родини. Проте не завжди їхнє життя нагадувало безхмарну казку.

Камалія, справжнє ім’я Наталія Захур, та Мохаммад Захур разом вже 17 років. За цей час пара пережила і неймовірне щастя, і нестерпний біль. А історія однієї з найромантичніших пар українського шоу-бізнесу розпочалася доволі просто.

Співачку камалію запросили друзі на ділову зустріч у дорогий ресторан. Там її попросили заспівати. І весь цей час пакистанський бізнесмен Мохаммад Захур не зводив з неї погляду. А закохався він в українську красуню після виконання пісні “Місяць на небі, зіроньки сяють”.

Камалія і Мохаммад Захур з новонародженими донечками
Камалія і Мохаммад Захур з новонародженими донечками

Після виступу співачки на Дні металрга, куди її запросив Захур, чоловік запропонував дівчині жити разом. Проте, одного разу обпікшись, артистка не збиралася повторювати попередні помилки і відмовилася. Мама ж зірки дуже хотіла мати такого заможного зятя, тож вмовила доньку поїхати з ним на весілля до друзів Захура у Пакистан. Погоджуючись, дівчина навіть не думала, що повернеться з поїздки дружиною мільйонера.

Проте не лише радісними подіями було сповнене життя пари. Після одруження Мохаммад Захур дуже хотів дітей, але Камалія довгий час не могла народити. Тож для неї почалися виснажливі місяці лікування. Виходячи на сцену, вона посміхалася, але всередині все розривалося від болю.

Після важкого лікування Камалії нарешті вдалося завагітніти. Проте такий стан лише породжував чутки про неправдивість її вагітності. Жінці було дуже боляче, вона плакала і не хотіла нічого розповідати. Співачка боялася, що і ця вагітність закінчиться викиднем, тому дуже переживала.

На щасятя, все минулося і пара нарешті стала батьками красунь-близнючок Арабелли та Мірабелли. Зараз дівчатка навчаються у Міжнародній британській школі. Вони радують батьків успіхами. а родина виглядає щасливою.

Схожі статті