Від Соловйова до Галкіна: що відомо про чоловіків легенди радянської естради Алли Пугачової

Алла Пугачова має позаду чотири невдалі шлюби, але цей факт не заважає їй бути щасливою з молодим обранцем.

Особисте життя Примадонни завжди було насиченим, як і її творчість. Давайте згадаємо молодиків, які посприяли натхненню артистки на створення хітів!

Залицяльники

З Германом, який служив в центрі підготовки космонавтів в Зоряному містечку і носив звання майора, Алла Борисівна зустрічалася, коли їй було 17 років. До весілля ці відносини так і не дійшли, але налаштовані вони були серйозно.

Студент Інституту іноземних мов Валерій Романов був першим, хто зробив Примадонні пропозицію руки і серця! Але, на жаль, Валерія відправляли на Близький Схід перекладачем під час арабо-ізраїльської війни, і він запропонував коханій поїхати з ним в якості дружини. Пугачова відмовила і пізніше зустріла Миколаса Орбакаса, за якого і вийшла заміж.

Миколас Орбакас

Через півтора року після весілля у подружжя народилася дочка Крістіна Орбакайте, але зберегти сім’ю це не допомогло – рівно через чотири роки після весілля, 8 жовтня 1973 року го, Алла і Миколас розлучилися. За словами Орбакаса, розлучилися вони спокійно, і колишня дружина ніколи не перешкоджала спілкуванню батька з дочкою.

Павло Слободкін

Їх роман спалахнув, коли Пугачова почала виступати в легендарному колективі Павла «Веселі хлопці». Правда, довго відносини не тривали, і через пару років артисти розлучилися: за чутками, причина – складний характер Алли Борисівни.

Олександр Стефанович

Шлюб Примадонни з режисером Олександром Стефановичем тривав три роки: з 1977-го по 1980-й. А познайомилися вони на домашній вечірці поета Леоніда Дербеньова.Розлучення сам Олександр пояснює конфліктами через фільм “Душа”, в якому його дружина повинна була зіграти головну роль, але пересварилася зі знімальною групою.

Євген Болдін

У 1978-му Алла познайомилася з музичним продюсером Євгеном Болдіним, який став її концертним директором. Після того як обидва розлучилися зі своїми половинками, почався роман: Алла прожила з Євгеном п’ять років в цивільному шлюбі, в 1985-му вони офіційно оформили стосунки, а в 1993-му стало відомо про їхнє розлучення.

Філіп Бедросович

Найгарніша пара у російській естраді. Філіп Кіркоров і Алла Пугачова

З Філіпом Кіркоровим Примадонна познайомилася в 1976-му (тоді йому було всього дев’ять), коли той прийшов на кремлівську ялинку з батьком. Кіркоров довго доглядав за нею, а потім, на вечірці групи “На-На” вона прийняла від нього жовті троянди і несподівано для всіх оголосила про заручини! Весілля відбулося через рік в Санкт-Петербурзі, де Філіп був на гастролях. До речі, четвертий штамп Пугачової поставили на сторінці “Діти”, тому що в графі “Сімейний стан” вже не було вільного місця.

Максим Галкін

Якщо тобі близько тридцяти, то твоя половинка просто ще не народилася.

Після знайомства в 2001 році Максим і Алла стали жити разом, а в 2011-му офіційно одружилися. Через два роки сурогатна мати народила подружжю двійнят Лізу і Гаррі, разом з якими вони живуть в будинку в селі Грязь.

Схожі статті