Дружина Григорія Решетника поскаржилася на витрати: елітний відпочинок в Києві та коштовні подарунки дітям

Якісний відпочинок коштує грошей. Любиш кататися, люби і санчата возити.

Григорій Решетник – один з найкрасивіших і харизматичних чоловіків в українському шоу-бізнесі. Тому логічно, що багато жінок таємно закохані в нього. Однак серце зірки телеканалу СТБ вже давно зайнято тендітною і милою дружиною Христиною, яка йому подарувала трьох прекрасних синів.

Батько

Зі слів телеведучого: бути батьком хлопчиків – це постійно подавати приклад. Григорій Решетник намагається займатися спортом, бути просунутим, цікавитися захопленнями дітей: розбиратися в велосипедах, мультфільмах, іграх, гаджетах, сленгу. Одним словом, постійно вдосконалюватися. Складність полягає ще й в тому, що потрібно бути гранично чесним і послідовним, так як діти все відчувають. Ваня зараз в тому віці, коли він задає багато питань, цікавиться, спостерігає, як тато спілкується з мамою, іншими дорослими. Він оцінює, запитує, чому так, а не інакше, тому ти завжди себе контролюєш і повинен вміти пояснити свої вчинки.

Відпочинок у парку динозаврів

На вихідні подружжя вирішило навідати з дітьми та батьками ялинку, парк розваг та парк динозаврів. Родина, зі слів Христини Решетник, на славу розважилася.

Христина поскаржилася, що не може собі дозволити випити глінтвейну, адже вона нещодавно народила і має годувати малюка.

“Дороговато”

Не дивлячись на те, що подружжя Решетників нещодавно придбало недешевий візок для малюка, 700 гривень за неї та троїх дітей за вхід до парку динозаврів їй здалося дорогим задоволенням.

Христина залишається раціональною та цінує кожну копійку.

Взагагалом, родина блискуче провела час і знов подала прекрасний приклад іншим батькам!

Схожі статті