Оля Полякова кардинально змінила професію та пішла на завод: зайнялася дійсно серйозною справою

Оля Полякова - одна з найяскравіших та найбільш епатажних співачок сучасності. Сьогодні вона відправилася на м'ясний завод.

Оля Полякова завжди була у центрі уваги. Спочатку вона заявила себе, як суперблондинка, яка поводилась, як розпещена дитина. Вона безсоромно могла сказати журналістам, про те, що дуже негарно не знати її ім’я.

Тепер співачка – не просто зірка естради, Оля Полякова – впізнаваний інтернет-персонаж. Жінка активно веде свій блог в Інстаграмі, ходить на протести та мітинги, а також публікує новини зі свого особистого життя.

Скріншот зі сторінки Олю Полякової
Скріншот зі сторінки Олю Полякової

Ще нещодавно зірка вражала своїх підписників розкішним відпочинком на Мальдівських островах, куди вона відправилася з дітьми та чоловіком. Ще Оля там відсвяткувала свій день народження.

Оля Полякова хизується тонкою талією на відпочинку. Скріншот взято з Instagram-сторінки співачки.

Красива довгонога співачка нині переплюнула сама себе: Оля відправилася на м’ясний завод.

Цікаве співпадіння, адже у 2020 році зірка виходила до центру столиці протестувати проти заборони проведення масових заходів. Через карантин довелося, на жаль, скасувати виступи та ледь не припинити свою концертну діяльність.

Оля Полякова не побоялася вийти та протестувати під стінами Кабінету Міністрів. Жінку, як і багатьох інших українців не влаштовувало те, що вона вимушена сидіти на карантині, у той час, як гігантам індустрії, таким, як Епіцентр, наприклад, дозволили працювати.

Зараз співачка відправилася на м’ясний завод,  аби подивитися, як роблять в Україні сосиски та ковбасу.

Майже ударниця праці – Оля Полякова показала, як роблять сосиски.

Жінку вразило, що є в Україні підприємства, де з натурального м’яса роблять таку продукцію. Наче “Інспектор Фреймут”, Полякова прослідкувала за виробництвом.

Полякова вражена від процесу виробництва.

Схожі статті