Леся Нікітюк, Наталія Могилевська та інші українські зірки, яким довелося побувати у поліцейському відділку

У житті знаменитостей не завжди бувають лише білі смуги. Трапляється і таке. що через випадковий збіг обставин зірки теж можуть потрапити у халепу.

Іноді поведінка зірок українського шоу-бізнесу може не на жарт вразити. Проте навіть вони можуть потрапити у ситуації. з яких виплутатися буває ой як непросто. Так трапилося з нашими наступними героями, яким довелося провести кілька годин у приміщенні відділку поліції. Щастило, якщо це траплялося в Україні.

Так, українська телеведуча Леся нікітюк може похвалитися доволі бурхливим юнацьким життям. Дівчину одного разу довелося визволяти з відділку батькам. А потрапила майбутня зірка екранів туди цілком випадково.

Як розповіла сама Леся Нікітюк, подруга дівчини привезла з-за кордону рисове борошно і поділилася з нею. Вона взяла борошно і пішла додому. До слова, пакетик був прозорим, тож видно було його вміст. Майбутня телеведуча хотіла сісти на маршрутку. аби доїхати додому, проте через велику чергу вирішила трохи пройтися і сісти далі.

Такий крок вартував 17-річній Лесі Нікітюк кількох годин у відділку. адже поліцейські не повірили дівчині, що вона несе рисове борошно. Тоді вона змусила добряче похвилюватися батьків, які помчали визволяти доньку з халепи.

Леся Нікітюк у 17 років опинилася у відділку
Леся Нікітюк у 17 років опинилася у відділку

 

Не обійшлося без ексесів і у співачки наталії Могилевської та її пподруги Олени Мозгової. Дівчата відпочивали у Туреччині і захотіли пограти на роялі. що стояв у ресторані. Вони намагалися пояснити, що артистка не зламала б інструмент, але все було марно і дівчат відправили до відділку.

Щоправда. зранку їх відпустили і, згодом. викликали на допит. Наталію Могилевську й Олену Мозгову виручив їхній артистизм. Коли співробітники поліції побачили двох скромних дівчат, то повірити не могли, що вони здатні когось образити.

Наталія Могилевська потрапила до відділку у Туреччині через захоплення музикою
Наталія Могилевська потрапила до відділку у Туреччині через захоплення музикою

Не пощастило під час перебування за кордоном і екс-ведучій “Ревізора” Ользі Фреймут під час зйомки програми про французькі ресторани. Її з командою забрали до поліції у Франції і протримали там 11 годин, а весь відзнятий матеріал витерли. А все через те, що на них потрапив французький бомонд.

Провести час у відділку довелося і ще кільком знаменитостям, серед яких син Віктора Павліка Олександр, кулінарний експерт Євген Клопотенко та телеведучий Тімур Мірошниченко.

Схожі статті