Телеведуча Леся Нікітюк створила власний музичний гурт: індустрія шоу-бізнесу на порозі нової ери

Леся Нікітюк вже одного разу заспівала. Що ж буде далі?

Телеведуча Леся Нікітюк знайшла новий спосіб розважити публіку. Жарти – звична справа для її акаунту. Зірка телебачення опублікувала свіжі сторіз в Інстаграм, якими, як завжди, насмішила своїх шанувальників.

Група “Спирт”

Так, Леся зняла на відео двох, ймовірно знайомих, чоловіків, один з яких грав на акордеоні. Жінка звернулася до фанатів та презентувала себе, як частину музичного гурту, під кумедною назвою “Спирт”.

Леся
Леся не припиняє жартувати ні на мить.

“Пані та панове, зустрічайте! Нова група на українській естраді – Леся Нікітюк і група Спирт!”, – гордо оголосила телеведуча.

Леся все ніяк не могла заспокоїтися та створювала різні слогани для щойно народившигося  музичного “колективу”.

“Група” Спирт “- з ким п’ю, той і в групі. З нами взимку не холодно. Група “Спирт”- ми не сідаємо за кермо!”, – врешті-решт, навіть сама Нікітюк не витримала і почала гучно сміятися.

Кар`єра співачки

Цікаво, що рік тому, Леся випустила свій дебютний трек “Ями”, який став саундтреком до тревел-шоу “Le Маршрутка”. На створення треку Нікітюк звісно надихнули українські дороги. У створенні треку їй допомогли композитор Руслан Квінта та співачка TAYANNA.

“А що ?! Досить співати в караоке”, – заявила тоді Нікітюк.

Підписники коментували, що співати у телеведучої виходить набагато краще, ніж танцювати.

Нагадуємо, що в Лесі були конфлікти з хореографом Владом Ямою через невдалі танцювальні номери. Жінка дуже ображалася, адже зовсім не мала досвіду. Згодом, Яма пояснив, що з телеведучої вони не у “сварці” та іноді спілкуються.

 

Схожі статті