Де живе та як проводить свій вільний час обранець Тіни Кароль: буденне життя Дана Балана

Дан Балан світиться, і в США, і в Молдові, і в Європі. Так де ж живе молдавський мачо?

Після розпаду гурту O-Zone Дан Балан поїхав в Лос-Анджелес, де за допомогою американських музикантів записав сольний рок-альбом. Співпродюсером виступив Джек Джозеф Пуїг, який працював раніше з такими світовими зірками як Ерік Клептон і The Rolling Stones. Так почалося життя співака в США та розвиток його шаленої музичної кар`єри.

Дан не завжди розбивав жіночі серця.

Кохання до музики

У 2010 році Балан відмовився від псевдоніму і під своїм особистим ім’ям випустив хіт  “ChicaBomb”. Пісня в рекордний час стала лідером світових хіт-парадів, на неї був знятий видовищний кліп за участю молодих спекотних красунь, який подивилися понад 13 мільйонів чоловік. Влітку 2010 Балан був запрошений в Москву в якості почесного гостя щорічної “Премії Муз-ТВ” і з тих пір став часто бувати в Росії, де він знайшов нові джерела для натхнення.

Життя в Молдові

У Молдові у співака знаходиться родина та друзі, але там він буває не тільки через близьких. Співак зайнятий розвитком власного бізнесу, відкрив мережу швидкого харчування і кафе в Кишиневі.

Особисте життя

Що саме відбувається між артистами досі невідомо.

Дан Балан продовжує жити в США. Але став частим гостем і в Україні. Ходять чутки про його роман з Тіною Кароль, але в шоубізі поговорюють, що поп-діва зустрічається з Коломойським, а в Дана інша фаворитка. Проте, офіційного підтвердження цим чуткам немає.

Взимку 2020 року в пресу просочилися плітки про особисте життя Дана Балана. Інсайдери поділилися інформацією про те, що артист зустрічається з 20-річною дівчиною. Вона – студентка Харківського університету імені Каразіна, бере участь в житті навчального закладу та представляє університет на конкурсах краси.

Схожі статті