Таємний коханий Наталі Могилевської налякав сусідів співачки своєю витівкою: “Ми очманіли”

Наталка Могилевська вирішила похвилювати своїх шанувальників та розповіла кумедну історію про коханого.

Наталя Могилевська намагається завжди приховувати своїх коханих від папараці та пристальної уваги шанувальників. Її особисте життя постійно стає предметом обговорень у пресі та на телебаченні, але співачка віртуозно обходить провокативні питання стороною та змушує глядачів звернути увагу саме на її творчість, а не стосунки.

Вийняток для “ТСН”

Але іноді вона робить винятки, і в цей раз вона зробила його для журналістів “ТСН”. Жінка розповіла, що у часи, коли ще не було мобілок та соцмереж, її неабияк злякав її коханий та змусив соромитися. Чоловік намагався усіма силами привернути до себе увагу співачки. Добивався її всілякими способами, просив номер телефону, а потім постійно дзвонив та писав неймовірну кількість SMS. Вона намагалася не відповідати взаємністю.

Пожежна машина та величезний букет троянд

Але чоловік був настільки напористим та впевненим, що артистка врешті-решт йому дала шанс. Невідомий коханий орендував пожежну машину, купив величезний букет троянд та заліз до жінки на балкон посеред дня. Усі сусіди бачили ценеймовірне дійство. Наталка з задоволенням згадує цей момент і дуже радіє, що в той час її сусідам дійсно не було на що зняти витівку чоловіка. Згодом в них розвилися стосунки, але жінка приховувала їх і зараз не має бажання відкривати ім’я колишнього коханого.

Наталя Могилевська та її найкраща подруга Лузіна

Тоді вона була у квартирі з своєю найкращою подругою, журналісткою Ладою Лузіною. Жінка з жахом згадує, як вмовляла подругу не писати на цю тему матеріалів.І в кінці в кінці вмовила.

Схожі статті