Алла Пугачова приховала свої примхи та показала себе терплячою мамою: навчає грати на роялі маленького Гаррі

Аллі Пугачовій пощастило стати мамою вдруге. Навіть попри поважний вік жінка намагається бути люблячою мамою для своїх двійнят-бешкетників.

Двійнята Ліза та Гаррі – незвичайні діти. Аллі Борисівні вдалося стати мамою у геть поважному віці завдяки науці. Жінка ще за молодих років заморозила свої яйцеклітини та коли зустріла свого коханого Максима, твердо вирішила, що буде народжувати. Тут її біологічний матеріал став у нагоді.

Максим Галкін й Алла Пугачова
Максим Галкін й Алла Пугачова. Фото взято на просторах мережі.

Так, її не бентежило, що обранець молодший і, що злі язики будуть творити плітки, вона досягла бажаного: через багато років та спроб шлюбу нарешті зустріла того, хто полюбив її душу.

Яка Примадонна у ролі мами?

Якщо Христині Орбакайте довелося вишукувати материнську любов у перервах між багаточисленними концертами та гастролями, то маленькі двійнята купаються у ній щодня.

Їх легендарна матуся вже не організовує виступів та навіть рідко виставляє свої світлини в Інстаграм. Більшість моментів життя малюків висвітлює їх батько – молодий Максим Галкін.

Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми. Фото взято на просторах мережі.

Примадонні дуже пощастило, що у неї народилися дуже талановиті та здібні діточки. Ліза має хист до акторської майстерності. Батько кілька разів вже залучав її до зйомок реклами. З радістю бере участь у процесі й синочок пари. Ось тут двійнята вправно впоралися зі своїми ролями:

 

Примадонна зажди ласкаво ставиться до своїх діток, а ще хоче, щоб вони розвивали свій музичний талант. Їй настільки подобається привчали двійнят до цього ремесла, що навіть після довгої паузи у своєму блозі, Пугачова вирішила поділитися саме світлиною з уроків музики із сином.

Подивіться наскільки спокійно Алла веде заняття: не кричить та не перериває дитину, а терпляче слухає, як грає її улюблений Гаррі. Жінка дуже тактично слідкує за успіхами сина.

Дізнайтеся більше про особисте життя Алли Борисівни у відео:

Схожі статті