(ФОТО) Як виглядає та чим займається єдина донька Христини Орбакайте та онучка Примадонни

Дівчинку хоча й оберігають від надмірної уваги журналістів, все ж таки знімки маленької спадкоємиці час від часу спливають у мережі.

Життя крихітки Клавдії Земцової з самого народження знаходиться у фокусі уваги журналістів. Воно й не дивно, адже дівчинка – мало того, що донька Христини Орбакайте, вона ще й онучка Примадонни  російської естради Алли Пугачової.

Відома співачка в третьому поколінні

Фото Клавдії з зірковою мамою.

Судячи з відео в мережі, юна спадкоємиця знаменитої творчої династії починає непогано співати, підтримуючи наступність поколінь.

Юна американка

Батьки Клавдії не прийшли до єдиної думки, вибираючи країну для місця проживання, а тому дівчинка переміщається між двома державами, живучи по черзі в Росії і США. Народившись в Америці, Земцова отримала американське громадянство. А ось ім’я дитині дали російське. Христина, за національністю будучи наполовину литовкою, у всіх варіантах воліла ім’я Клавдія, яке гаряче схвалила її мати – Алла Пугачова.

Родина

Дівчинка з віком стає схожа на матір, яка у свою чергу, є копією Пугачової.

Донька Орбакайте зростає в атмосфері великої і дружної сім’ї: про неї піклуються бабусі і дідусі, старші брати. У Росії, в маєтку Алли Пугачової, її чекають для спільних ігор дядько і тітка – Ліза Галкіна і Гаррі Галкін, які молодші за племінницю на рік.

З 2018 року у дівчинки є сторінка в Інстаграме, де регулярно з’являються свіжі фото. Під час карантину, який переживає весь світ в 2020 році, Клава вирощує домашній город, який їй подарували батьки на день народження. У травні під лампою в кімнаті дочки Орбакайте виросли базилік, кріп, чебрець і інша зелень.

Співачка у своєму акаунті виклала зворушливе відео з самоізоляції, де перед сном разом з спадкоємицею співає пісню “Маленький принц”. А до дня народження Алли Пугачової (15 квітня) мати з дочкою зняли привітання, висловивши жаль, що не можуть обійняти Примадонну через карантин.

Схожі статті