Ектор Хіменес-Браво розповів приголомшливі подробиці важкого дитинства: втричі намагався вкоротити віку

За маскою привабливого та безтурботного Ектора ховається нещасна дитина та велика трагедія.

#Сильний

Телеканал “СТБ” у партнерстві з відділом сталого розвитку StarLightMedia проводять соціальну кампанію проти гендерно зумовлених стереотипів. У центрі проекту #Сильний відверта розмова про ідеального чоловіка нового часу. Її героями стали 14 чоловіків: Ектор Хіменес-Браво, Григорій Решетник, Сергій Костира; Петро Заставний; Ваня Кришталь; Тарас Цимбалюк; Михайло Заливако, Микита Добринін, Андрій Козінчук, Олександр Еллерт, Олексій Тригубенко, Андрій Рибак, Сергій Панков та Сергій Багаліка.

Важке дитинство шеф-кухаря

Ектор Хіменес-Браво одним з перших поділився своєю історією в рамках кампанії. Він розповів, що дитинство та юність не викликають у нього гарних спогадів.

“Наша сім’я була дуже релігійною, і в нас були певні правила. Але водночас здавалося, що всі ці правила були нерівними для всіх. Я був наймолодшим у родині, і від мене вимагали найбільше, – зазначив ресторатор.

За словами зіркового кухаря, взірцем у родині був його старший брат. Коли у хлопців ставалися конфлікти, то винним завжди робили Ектора. Батько карав майбутню зірку ляпасами, зокрема і через брата.

Батько

Щодо батька, то ресторатор зізнається, що з ним завжди були складні стосунки. Він зазначає, що, коли почав займатися кулінарією, то мріяв, аби тато визнав його досягнення. Проте з часом, коли кар’єра пішла вгору, Ектор про це забув та почав просто насолоджуватися життям.

Одного разу

Ектор зазначив, зо вони не спілкувалися 20 років. І одного разу він зателефонував. Це було як сніг на голову. Після стількох років. Він сказав, щоб попросити вибачення. Він визнав, що не був частиною життя зірки і ніколи не цікавився сином. У той момент Ектор подумав, що багато років про це мріяв, а зараз голос батька змусив його згадати всі ті речі, про які він хотів забути, – зізнався Ектор.

Причиною того були і знущання батька та брата у дитинстві. Вони постійно кепкували та глумилися над Ектором.

“Я тричі намагався накласти на себе руки, бо вже не хотів жити”, – приголомшив Ектор Хіменес-Браво.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.