Влад Яма нарешті досяг бажаного: почав перебирати елітними авто вартістю понад 1,5 мільйони доларів

Влад Яма обожнює спортивні автівки, і постійно ділиться з підписниками своїми вподобаннями та придбаннями.

Влад Яма – популярний та всіма коханий український артист, який вже безліч років радує своєю творчістю глядачів, зміг зберегти позитивний образ на естраді.

Хореограф сконцентрував свою увагу не лише на кар’єрі, а ще й на розвитку родинних стосунків. У нього є красуня-дружина Лілія, яка купається в любові та злагоді та малолітній син.

Яма та Маямі

Разом родина поїхала на південь Сполучених Штатів Америки. Містом для відпочинку стало Маямі. Проте, це не тривіальна відпустка, де всі разом тільки й роблять те, що засмагають на березі, подружжя активно тренується, Влад і Лілія публікують світлини з пробіжок, а вдень разом з синочком, всі разом йдуть на прогулянку.

Проте, нещодавні сторіз хореографа – справжній фонтан розкоші. Чоловік показав, які машини йому доступні у Штатах та на якому водному транспорті він збирається відпочивати. Влад був пілотом спортивного авто – Lamborghini.

Своє кохання до Ламборгіні, Влад Яма описує за допомогою апетиту.

Таку автівку можна придбати у США трохи більше, ніж за 200 тисяч доларів, але номінальна вартість такого транспортного засобу (нового)  досягає двух мільйонів доларів.

Також зірка танцювальних шоу опублікувала фотографії своєї дружини Лілії, яка позувала у неоновому зеленому костюмі біля білого спорткару.

Також подружжя показало, як збирається проводити час на воді. Родина орендувала водні скутери. Які також не виглядають дешевими. На думку приходить тільки один висновок: сімейство Яма розкішно проводить час та не економить на задоволеннях.

Схожі статті