Одружений Максим Галкін здивував шанувальників новим амплуа: з одягу тільки чоботи. Алла Пугачова не проти

Максим Галкін чи то налякав, чи то насмішив публіку. Але ефект однозначно був!

Максим Галкін вирішив оригінально відповісти на запитання підписників на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram про його участь у телевізійному шоу на каналі “Росія” під назвою “Маска”. Це шоу є аналогічним українському.

Оголений Максим

Гуморист та “вже” співак опублікував відео, на якому постав у дивному образі біля вікна. Справа в тому, що світло спрацювало таким чином, що було видно лише силует зірка. Максим вдягнув масивні чоботи та корону.

Та почав співати, майже фальцетом. Тож Вітас може почати хвилюватися через конкуренцію. Судячи з відео, здається, що артист окрім чоботів нічого не вдягнув, і на відео знаходиться абсолютно голим.

Коментарі

На це одразу звернули увагу коментатори, які швидко відреагували на подібну публікацію, і почали питати в артиста, чи насправді він оголений на відео. І звісно не обійшлося без жартів.

Скріншот сторінки Галкіна.
Скріншот сторінки Галкіна.

 

Скріншот сторінки Галкіна.

Правда

Та прочитавши безліч коментарів щодо оголеності, Галкін вирішив показати, у чому він співав для своєї аудиторії. Виявилося, що він був у чорному облягаючому костюмі, який повністю демонстрував кожну деталь його тіла та м’язів.

Нагадуємо, що Максим Галкін вирішив розширити своє поле діяльності та заспівав. Напередодні Дня усіх закоханих він випустив нову музичну відеороботу, у якій співав про кохання. Його пісня швидко набирає обертів на YouTube та стає популярною. Не дивно, адже окрім того, що Максим сам дуже талановитий, його дружина – сама Примадонна, яка точно знає, як просунути музичний кліп та заробити мільйони творчістю.

Схожі статті