Хто з українських зірок не може втриматися та регулярно “стрибає в гречку”: знамениті та невірні

Подружня вірність - справа хлипка та необов'язкова. Для деяких, звісно.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Знаменита українська актриса Ольга Сумська – успішна у своїй професії, приголомшливо виглядає в свої 53 роки, а також щаслива дружина і мама двох доньок. Нещодавно старша донька Антоніна, яка живе в Москві, приїжджала в Київ, і артистка влаштувала душевну прогулянку по місту з улюбленими дівчатами. Однак, як відверто зізналася зірка в інтерв’ю програмі “Кава з перцем” на телеканалі “Україна”, її сімейне життя зовсім не було безхмарним.

Ольга розповіла, що за 22 роки у шлюбі з Віталієм Борисюком траплялася невірність, як з його, так і з її боку. Проте обидва вони зробили з цього висновки і тепер цінують кожен день разом.

“Ну, як вам сказати, це випробування, ми ж всі не безгрішні, всі абсолютно, якісь спокуси були…І тому сьогодні Віталік зробив якісь висновки для себе, і я теж. Тому що кожен день як подарунок долі, життя таке швидкоплинне”, — поділилася Сумська.

Віктор Павлік

Відвертим зізнанням Віктор Павлік приголомшив у програмі “Життя відомих людей”. За словами артиста, спершу з Катериною Реп’яховою він спілкувався, після чого почав таємно зустрічатись. Тільки коли дівчина стала його концертним директором, артист закохався в неї.

Одразу завершити 25-річний шлюб Віктор Павлік не міг: його молодший син Павло боровся з раком. Тому співак чи не одразу дав Катерині зрозуміти, що не планує покидати дружину.

“На початку я сказав Каті: “Вибач, але в мене є дружина. Сім’ю не покину”, – пригадав Віктор Павлік.

Проте така заява аж ніяк не вплинула на стосунки з Катериною Реп’яховою. Згодом Віктор Павлік розповів дружині Ларисі, що їхні почуття охололи, а у нього є нова кохана. Водночас співак не приховував, що Катерина була не єдиною, з ким він зраджував дружині. Імена 53-річний ловелас вирішив не називати, однак зазначив, що мав службові романи.

Оля Цибульська

Оля Цибульська – успішна артистка і щаслива дружина, разом зі своїм чоловіком виховувала п’ятирічного сина. Але до того як завагітніти, Оля зрадила коханому. Про це Цибульська розповіла в ексклюзивному інтерв’ю в програмі “Зірковий шлях” на телеканалі “Україна”. Коли Оля будувала кар’єру, її відносини пройшли справжнє випробування. Заради мрії вона переїхала до Києва, а її коханий залишився на Рівненщині. Співачка зізнається, що не завжди була вірна чоловікові.

“Це був непростий період в моєму житті, в нашому житті. Але він був… З’явився Саша, так. Саша, це якась магія”, – згадує про інтрижку Оля Цибульська.

Схожі статті