Епатажну ведучу “Світського життя” Катерину Осадчу розкритикували через “небездоганний” стиль

Катерина Осадча запам'яталася глядачам своїми образами та епатажем. Як так сталося, що ведучу розкритикували саме через бідність гардеробу?

Вона чарівна, життєрадісна, вміє поставити в скрутне становище зірок з майстерно “підвішеними” язиками. Катя Осадча не тільки вміє ставити настільки провокаційні питання, що тушуються самі визнані балакуни, а й володіє грамотним почуттям стилю.

Колишня модель

Назвати писаною красунею Осадчу – справа смаку, і для когось можливо досить складно, але засумніватися в її майстерності створювати найяскравіші образи точно не можна. Вчора телеведуча підкорила пеідписників свого мікроблогу в соціальній мережі Інстаграм ефектним образом і не забула похизуватися ідеальною фігурою.

Бочка меду та ложка дьогтю

Однак, не обійшлося і без критичних зауважень від тих, хто пильно стежить за стилем зіркового експерту світського життя. Для “сліпих” прослуховувань на шоу “Голос країни” на каналі ” 1 + 1 ” Катя Осадча вибрала елегантне вбрання, що складається з чорних штанів і оригінального білого топа з воланами.

Волосся було зачесане назад, на обличчі нанесений виразний вечірній макіяж з акцентом на очі. Гармонійним доповненням до образу як завжди стали блискучі ювелірні прикраси. У коментарях до посту користувачі не скупилися на різноманітні компліменти, проте деяким її образ здався надто повторюваним.

Уважні підписники одразу ж впізнали вже використаний одяг.

Подібні висловлювання на свою адресу Катя Осадча залишила без відповіді. Варто відзначити, що на сторінці знаменитості в соціальній мережі Instagram є кілька фото саме в цьому вбранні, опублікованих в кінці січня.

Але на думку фанатів Каті Осадчої, “термін давності” вбрання не має значення, оскільки вона виглядає в ньому надзвичайно.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.