Майже 50-річна Наталія Могилевська ледь прикрила сором платтям та ефектно поманила фанатів стрункою ніжкою

Наталія Могилевська - досвідчена артистка. Вона знає, як зацікавити у своїй персоні фанатів ще більше.

Наталія Могилевська ще у 1995 році розпочала свою сольну кар’єру. З того часу її зірка не згасала. Вона є однією з найбільш затребуваних артистів сучасності. Слід віддати належне: її талант – це не тільки музичний слух та сильний голос, а й уміння себе подати у всіх доступних каналах просування.

Наталя Могилевська розповіла про своє відношення до престарілих чоловіків
Наталія Могилевська. Фото взято на просторах мережі. 

Зараз співачка розгорнула активну блогерську діяльність у соціальних мережах. Вона активно веде сторінку в Інстаграмі та вже давно завела акаунт у популярному додатку “Тік-ток”. В Інстаграмі за зіркою стежить 1,3 мільйона користувачів.

Наталія Могилевська – популярна блогерка. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Свій профайл полюбляє артистка наповнювати як музичним, так і розважальним контентом. Любить також зірка провокувати своїх фанатів і її навіть бентежить вік! Зараз Наталії 45 років. Проте, вона завжди стежить за трендами та намагається бути цікавою для своїх підписників.

Нещодавно вона опублікувала 15-секундний ролик, де закадровий голос говорить:

“Загадуйте бажання, зірка впала”

У самому ж кадрі Наталія ефектно вигинається у шовковій сукні з дуже сміливим розрізом. Артистка хизується перед прихильниками своїми стрункими ніжками. Не соромиться також довжини розрізу сукні.

Наталія Могилевська – справжній провокатор. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки знаменитості.
Наталія Могилевська – справжній провокатор. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки знаменитості.

Таким, здавалося б простим та невигадливим контентом, можна привернути більше уваги до своєї персони. Більше того, це все виглядає, як продумана стратегія, адже після таких жартівливих відео, співачка анонсувала ряд своїх концертів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.