Михайло Поплавський спробував приховати свій елітний маєток під Києвом: гніздечко юного орла видно з космосу

Михайло Поплавський має всього два альбоми пісень, проте це йому не завадило відбудувати собі розкішний палац.

Михайло Поплавський давно взяв собі образ такого собі душевного українця, який співає про кохання, кропиву та юного орла. Співак всіма силами намагається підтримувати це амплуа й у соціальних мережах: він знімає гумористичні короткі ролики та постійно влаштовує конкурси для своїх підписників.

Михайло Поплавський у своєму стилі: студентки, яскраві кольори. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки чоловіка.

Проте, приватне життя артиста дуже відрізняється від сценічного. Завдяки своєму образу та популярності, Михайлу Михайловичу вдалося створити собі люксове комфортне життя. Це видно по його маєтку, який артист відбудував собі під Києвом.

Про те, що зірковий ректор має маєток площиною понад 1000 метрів квадратних, стало відомо ще завдяки журналістському розслідуванню у 2018 році.

Палац Михайла Поплавського. Виглядає розкішно чи не так?

Виявляється такий маєток можна роздивитися на супутникових картах!

Співак цю нерухоміть не задекларував тоді, хоча і проводив більшу частину свого часу. Більше того, навіть роззнайомився зі своїми сусідами.

Свої апартаменти відомий ректор показував фрагментами також і у своєму блозі в Інстаграмі. Виглядає все гарно та зі смаком.

Ось, наприклад, одна з кімнат Михайла Михайловича. Стиль – мінімалізм, але для всіх предметів інтер’єру було обрано білий колір, щоб зробити приміщення світлішим.

У наступному відео артист вирішив показати затишок своєї кухні та їдальні: багато свічок, мармуровий стиль та порцеляновий сервіз:

Дивовижно розкішно також виглядає і саме місце для приготування їжі: дерево та золото:

А ось і розкішний вид на подвір’я співака. Атмосфера дуже натхненна, враховуючи те, що зовсім поруч розкинулося озеро:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.