Тіна Кароль пустилася берегів та влаштувала пікантну фотосесію: чого тільки не зробиш заради уваги Балана

Тіна Кароль глянула на фотокамеру та перетворилася на кокетливу героїню романів.

Нещодавно на тлі скандалу з колегою по цеху Олею Поляковою в ефірі гіпер шоу “Маска” (артистка виконує роль зіркового детективу) Тіна Кароль провела повний ребрендинг свого репертуару.

“Скандал”

Співачка змінила трагічну любовну тематику на образ впевненої в собі жінки, яка ні в кому не відчуває потреби. Так само зазнали змін її зовнішні дані. Жінка значно схудла у січні, і почала вдягати більш відверті та лаконічні наряди. Є можливість, що поп-діва навіть відмовиться від червоної помади остаточно. Хоча фанати творчості Тіни можуть не оцінити цей крок. Адже червоні губи — візитна картка співачки на протязі вже 10 років. Таким чином, репертуар  улюблениці українських слухачів доповнила композиція “Скандал”, яка, очевидно, стала поворотною для артистки.

Фотосесія

Кароль влаштувала фотосесію у чорній відвертій вечірні сукні у звичайній лаконічній студії. Артистка опинилися в об’єктиві з єдиним стільцем у якості інвентарю.

Подібні студійні фото прекрасні тим, що нічого не відволікає від головної героїні.

Тож уся увага фотографа була спрямована лише на виконавицю, яка використовувала різноманітні пози, аби підкреслити свою жіночність.

З якоїсь причини, сукня трохи нагадує сукню для бальних танців. Але навряд це якась відсилка або натяк.

Вставки з камінців на сукні елегантно підкреслили оголені частини тіла жінки. Світло у студії налаштували таким чином, що шкіра Кароль та волосся відливали медовим кольором. Макіяж співачка обрала простий. Так само і зачіску. І тільки виграла. Адже простота – сестра таланту.

Схожі статті