Помолоділа Лариса Доліна увірвалася в кадр блиснути тонкою талією та стрункими ніжками: зірка вдало імідж

Лариса Доліна одна з найбільш популярних зірок пострадянського простору. Подивіться, як змінилася жінка.

Всім відомо, що для Лариси Доліної найголовніше – це погода у домі, яку сотні разів зірка оспівувала у своїй легендарній пісні. Правда тут є: коли панує добробут – для досягнень у житті немає перепон. З огляду на те, як змінилася та помолодшала 65-річна артистка, можна з впевненістю сказати, що її мікроклімат вдома вплинув позитивно.

Лариса Доліна суттєво змінилася з роками. Фото взято на просторах мережі. 

Спочатку її зовнішність відповідала всім критеріям тодішньої моди: вперше на сцену жінка вийшла у 1971 році. З самого початку вона обрала собі пишну зачіску та кучері. За час сольної кар’єри було поставлено кілька концертних програм, з якими співачка об’їздила весь пострадянський простір.

Лариса Доліна. Наші дні. Фото взято на просторах мережі.

Коли у її житті настав період зрілої краси, Лариса почала експериментувати та шукати своє нове “Я”. Вона спробувала зробити ставку на свою фігуру та підкреслити форми приталеним платтям.

Лариса Доліна шокувала публіку
Лариса Доліна шокувала публіку на черговому заході. Фото взято на просторах мережі. 

Тоді сукня з пишним декольте мало кого вразила, але зараз співачка кардинально змінила свій підхід до підбору свого гардеробу. Замість темних кольорів вона вирішила надати перевагу більш яскравим відтінкам, які освіжають її вроду. Донька Лариси опублікувала світлину з мамою:

Лариса не соромиться навіть показати свої стрункі ніжки! Зірка також експериментує з вечірнім вбранням. Жінка обрала м’який силует та відтінила свій улюблений чорний колір білою легкою мантією. Волосся вирішила випрямити.

Спробувала Лариса також зробити і макіяж. Класичний смокі айз дуже пасує та візуально підтягує контур обличчя. У коментарях навіть подумали, що це дочка Лариси:

Прихильники обізналися

Якщо вам близька тема зміни зовнішності зірок, радимо подивитися, як схудла Анфіса Чехова:

 

Схожі статті